HFC II. – Békéscsaba Előre II.

vs

Részletek

Összefoglaló:

A kezdő sípszót követően a csapatoknak nem csak egymással, hanem a szakadó esővel is meg kellett küzdeniük. Az első félidőben végig hullott az égi áldás, ami ugyan okozott egy kis csúszkálást és kavart a gárdák számára, de a foci mégis szentnek és sérthetetlennek bizonyult a zord körülmények ellenére is. 1-1 gól talált utat mindkét oldalon a kapuba.

A fordulást követően azonban úgy tűnt, hogy a kispadon maradt a HFC – 10-15 perc rövidzárlat következett, amit a Békéscsaba ki is használt – három gólt is vágtak.

A vásárhelyiek azonban igyekeztek visszarázódni a meccsbe, amivel nem is vallottak kudarcot. A támadások ugyan nem voltak teljesen tökéletesek, pontrúgásokból azonban veszélyes volt a HFC II. Egy szögletet követően előbb Szőke Ármin fejelt a kapuba, majd egy újabb sarokrúgást követően Surján Ákos találta meg a leggyorsabban az ötösön belül pattogó játékszert.

A hátralévő 10 percben egyenlítenie már nem sikerült a Vásárhelynek.

Edzőmérkőzés, Hódmezővásárhely

HFC II. – Békéscsabai Előre FC II. 3-4 (1-1)

HFC II.: Kandó (Varga) –  Siber J., Gyuris, Kiss, Rau, – Siber N. (Perpauer), Bartyik, Szőke, – Rostás (Surján), Mohácsi (Marjai), Ambruzs (Győrfi)

Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Gyuris, Szőke, Surján

Bacsa Zsolt: „Ma egy jó ellenfél ellen gyakorolhattunk. Dicséret illeti mindkét csapatot, hogy a végig szakadó esőben is derekasan küzdött. Az látszott a játékon, hogy a Békéscsaba előrébb jár a felkészülésben. A mi játékunk 15 percet leszámítva elfogadható volt, sajnos abban a rossz időszakban kaptunk 3 gólt. Örömmel töltött viszont el, hogy az utolsó fél órában beálló fiatalabb játékosok remek teljesítménnyel rukkoltak elő. Látszik, hogy bátran lehet rájuk építeni.”

Forrás: oldalvonal.hu

Részletek

Közzétéve Időpont Bajnokság Szezon
2018-07-28 10:00 Nyári felkészülési meccsek 2018/2019

Eredmények

CsapatElső félidőMásodik félidőGól
HFC II.123
Békéscsaba Előre II.134

Author: Szeri Csaba