HFC – Gesztelyi FC

vs

Részletek

Előzetes

A B.A.Z. megyei élvonalban szereplő Gesztelyi FC gárdája érkezik Hódmezővásárhelyre július 25-én szerdán. A két csapat 18 órától játszik egymás ellen felkészülési mérkőzést.

A vásárhelyiek az NB III Közép csoportjára készülnek, legutóbbi két meccsüket nyerték a Szűcs tanítványok.

A Miskolc melletti Gesztely csapata pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élvonalra készül – a gárda az előző szezonban a tizenhat csapatos bajnokság 11. helyét szerezte meg. A község foci csapata  2010-ben megszűnt, 2015-ben azonban mai formájában éledt újjá.

Összefoglaló:

Két perc, két gól – így indult a vásárhelyiek szerda gyakorló meccse, a piros mezben játszó hazaiak pedig a folytatásban sem lassítottak. Az első félidőben Vass András, Hrabovszki Zoltán, Kovács Zsolt és Huszár Gergő vette ki a részét a gólszerzésből.

Szépen vezetett támadások, kontrák és pontrúgást követően is gólokkal tudott előrukkolni a hazai alakulat.

A fordulás után Kecskeméti László góljával folytatódott a gólzáporos időszak, de Mezei Olivér, Bódai Dániel is betalált, sőt a csereként érkező Rácz Dezső is hozzájárult a tizenhárom vásárhelyi gólhoz.

Az utolsó 10 percben éledezni kezdett a hazaiak játéka, a tizenkettedik vásárhelyi gólra már volt válaszuk, majd a hajrában egy szépen kivitelezett kontrát követően ismét betaláltak. 13-2 lett a vége.

Hódmezővásárhelyi FC – Gesztelyi FC 13-2

HFC: Krnács – Jankelic, Huszár, Darida, Mezei, Katona Gy., Szabó M., Gyüre, Vass A., Hrabovszki, Kovács Zs. Játszott még: Bartyik R., Bürgés B., Bódai, Kecskeméti L., Szőke Á., Rácz D.

Gól: Vass A. (3), Hrabovszki (2), Kovács Zs., Huszár (2), Kecskeméti, Rácz D. (2), Bódai, Mezei.

Szűcs Róbert: „Kezdünk kicsit frissülni. Van egy-két dolog, amit elég jól csinálunk, igaz nem tudom, hogy ez hogy fog kijönni NB III-ban illetve az első bajnokin a következő héten. Nagyon sokat mentünk, próbáltam 60-70. percig egyben tartani a csapatot, hogy lássam, hogy mennyit bírunk, addig nem volt gond, de egy hét múlva már 90 perc lesz. Nagyon szép gólokat rúgtunk, szép támadások volta, nagyon hasznos meccs volt. Igaz az ellenfél sokat utazott és fáradt volt, így csalóka az eredmény, de a gólt azt egy ifista kapusnak is nehéz berúgni – kijátszott helyzeteink voltak és szép támadások, voltak bombagólok, jól nézett ki a dolog.”

Részletek

Közzétéve Időpont Bajnokság Szezon
2018-07-25 18:00 Nyári felkészülési meccsek 2018/2019

Helyszín

Hódmezővásárhely, városi stadion
Hódmezővásárhely, Szabadság tér 66, 6800 Magyarország

Eredmények

CsapatElső félidőMásodik félidőGól
HFC7613
GFC022

Author: Szeri Csaba