Szarvasi SE – HFC

vs

Részletek

Összefoglaló:

Meglehetősen hamar, mindösszesen 4 percet követően hátrányba kerültek a vásárhelyiek – ráadásul hasonló forgatókönyv már volt az NB III-as nyári felkészülési idején. Befújtak egy büntetős és vezetéshez jutott a Szarvas.

A hazaiak ezt követően lehúzták a rolót, a labda többet volt a Vásárhelynél és sikerült is beszorítani a szarvasiakat, akik a támadások mozgósítására már nem sok energiát fordítottak a góljukat követően.

A HFC-s támadásoknak viszont meglett a gyümölcse. Bódai Dániel egy alkalommal ügyesen lépett ki a védők között és góllal zárt. Később pedig egy lecsorgót tudott a kapuba vágni – találataival fordított a Vásárhely.

Kitartani azonban nem sikerült a végsőkig, a 94. percben ugyanis egy elvesztett labdára csaptak le a hazaiak és egyenlíteni tudtak.

Felkészülési mérkőzésen

Szarvasi SE – Hódmezővásárhelyi FC 2-2

Vásárhelyi gólszerző: Bódai (2)

Szűcs Róbert: „A vezetés megszerzése után a Szarvas a kapu elő húzódott, igyekeztünk nyomás alatt tartani őket és szépíteni majd fordítani is sikerült. Voltak jó dolgok ezen a mérkőzésen is, úgy gondolom, hogy készen állunk a következő hétre, már nagyon várjuk a bajnoki rajtot.”

Forrás: oldalvonal.hu

Részletek

Közzétéve Időpont Bajnokság Szezon
2018-07-28 10:00 Nyári felkészülési meccsek 2018/2019

Helyszín

Szarvas, Erzsébet-ligeti sporttelep
Szarvas, Erzsébet Liget u. 5, 5540 Magyarország

Eredmények

CsapatGól
SZSE2
HFC2

Author: Szeri Csaba