Ezúttal hazai pályán győzött harmadik csapatunk.

HFC III. – Ópusztaszer SE 3-1 (2-1).

Gólszerző: Kis D. (31., 87.), Nagy N. (6.) ill. Péli R. (1.).

Csongrád-Csanád Vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoport 16. forduló.

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion.

2024. 04. 06. 16:00.

Ópusztaszer SE:

Gergely – Sebok-Robert (Dobos, 80.), Árpási P., Zsótér (Szalai, 56.), Árpási Cs., Péli R., Bürgés, Baba (Mihálka, 56.), Colta, Becsei, Bereczki.

HFC III.:

Oláh Z. – Bánfi, Jucha, Nagy N. (Benkő, 76.), Kis D. (Kovács A., 88.), Valaczkai (Zsadányi, 66.), Nagy Sz. (Sipos, 75.), Barankai, Kun-Szabó (Pallai, 83.), Szemán (Török B., 20.), Kovács S.

Edző: Kovács Sándor.

Nyilatkozat: A dobogóért folytatott küzdelem szempontjából nagyon fontos meccsnek ígérkezett ez a találkozó. Igazi 6 pontos derbi! Ehhez képest már az első percben 1:0 volt a vendégeknek, azonban a csapat nem esett össze, 5 perccel később már 1:1, a félidő közepére pedig már 2:1 volt ide. A második félidőben némi ,,szembe szél “ hátráltatta a csapatot, de így is sikerült még egy gólt szerezve magabiztos győzelmet aratni. Itt ismét kijött a kondícióbeli különbség, ami biztató a jövőre nézve! Gratulálok a csapatomnak, de nincs okunk hátradőlni! Már a bajnok aspiráns Tápé elleni meccsen van a figyelem, hiszen a dobogós esélyek megtartása miatt számunkra igen fontos mérkőzés következik, ISMÉT!

Vasárnap a TÁPÉ ESK vendégeként lép pályára harmadik gárdánk.

Fotó: Varsányi Bernadett.

Author: Fejes Loretta