Zsinórban 6. győzelmét is megszerezte NB III-as együttesünk.

A 6. percben Gréczi centerezésére Pleszkán nem ért oda időben. Egy perccel később Szabó próbálkozott egy életerős kapura lövéssel a félpálya környékéről, Deczki fogta lövését. A 8. percben Gréczi tette középre a labdát, ahol ismét Pleszkán érkezett, ezúttal a hálóba bombázott. A 16. percben Gréczi lőtt a kapu mellé. A 32. percben Mahler 20 méteres bombáját kellett Fildannak kiütnie. Pár perccel később pedig ismét Mahler próbálkozását védte a füzesgyarmati kapus. A 47. percben Mahler lőtt 19 méterről a kapu föle. Az 56. percben Mahler beadását Pleszkán fejelte a vendég kapus kezébe. A 67. percben Gréczi szögletét követően Dóra tartotta bent és passzolt a kapu előterébe, ahol Pleszkán érkezett és közelről, magabiztosan talált a kapuba. A 86. percben Borbás szerzett labdát és passzolt be középre, ahol Tóth Péter érkezett és megszerezte első vásárhelyi gólját. A 88. percben Guth beadását Borbás juttatta a hálóba, ezzel feltéve a pontot az i-re. Csapatunk a Honvéd II. Körösladányban elért 2-2-es döntetlenének köszönhetően a tabella harmadik helyéről várja a folytatást.

Hódmezővásárhelyi FC – Füzesgyarmati SK 4–0 (1-0).

Gólszerző: Pleszkán (8., 67.), Tóth P. (86.), Borbás M. (88.).

NB III. Dél-Keleti csoport 25. forduló.
Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion.
2024.04.21. 17:00.
Vezette: Nagy Attila László (Topálszki, Szabó L.).
400 néző.

HFC: 

Deczki – Gréczi (Molnár B., 73.), Mahler, Török, Sipos (Tóth P., 46.), Pleszkán (Borbás, 82.), Dóra, Guth, Zana, Zámbori (Orosz, 46.), Rabecz V. 

Edző: Antal Krisztián.


Füzesgyarmati SK: 

Fildan – Béres, Kis Sz., Szakács, Szabó B. (Achim, 61.), Pinte, Bódis, Csáki (Sándor, 82.), Jónyer, Dlehány (Jámbor, 89.), Hadnagy. 

Edző: Szabados Tamás.

Nyilatkozat: Sikerült korai találattal kezdenünk, ennek köszönhetően nyugodtak maradtunk. Labdabirtoklással és folyamatos játékkal fárasztottuk ellenfelünket, melynek meglett az eredménye, több gólos győzelmet arattunk. Köszönöm a csapatnak ezt az ajándékot, valamint a szurkolók köszöntését is!

NB III-as gárdánk vasárnap a Martfűi LSE vendégeként lép pályára.

Author: Fejes Loretta