A harmadik helyezett otthonában nyert U19-es csapatunk.

Dunakanyar SE U19 – Hódmezővásárhelyi FC U19 2-3 (1-2).

Gólszerző: Pálinkás (13.), Bencze (43.), Orovecz (57.) ill. Gál (1.), Deák (53., büntetőből).

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 16. forduló.

2024.03.16. 13:00.

Szentendre, Dunakanyar SE Sporttelep.

Dunakanyar SE U19:

Gajdácsik – Lenti (Gyarmati, 72.), Nagy L., Deák, Laskai (Pál, 61.), Gál, Krajcsovits, Vághy, Zauer (Hegyvári, 72.), Nagy N., Szöllősi.

Edző: Andrási Zoltán.

Hódmezővásárhelyi FC U19:

Tóth – Vass, Orovecz (Kónya, 73.), Rabecz B., Pálinkás (Mihály, 89.), Bencze, Buzás, Czékus, Patkós (Marton, 50.), Herczeg L., Balázs (Arany, 46.).

Edző: Horváth Zoltán.

Nyilatkozat: Rendkívül fontos győzelmet arattunk, hiszen a harmadik helyezett otthonából hoztuk el a 3 pontot, így belátható távolságban maradt a bajnoki cím. Nagyon intenzív, fizikai párharcokkal teli meccs volt, ami nem is lehetett másként, mert a pálya mérete és minősége alkalmatlan volt a játékra. Megbeszéltük, hogy mire lehet számítani, ennek ellenére az első felívelés után párharcot vesztettünk és 13 másodperc után gólt kaptunk. Ami nagyon pozitív, hogy ezt követően tudtuk kontrollálni az ellenfelet és még az első félidőben megfordítottuk az állást. A második játékrészben egy büntetőből egalizáltak a szentendreiek, de ekkor sem estünk kétségbe és bevittük a győztes találatot. Megítélésem szerint megérdemelten nyertünk, nagyon büszke vagyok minden játékosomra.

Pénteken 13:00 órától a Vác VLSE gárdáját látja vendégül U19-es csapatunk a Városi Stadionban.

Author: Fejes Loretta