Döntetlen az U19-es mérkőzésen.

Hódmezővásárhelyi FC U19 – Vác VLSE U19 3-3 (2-1).

Gólszerző: Czékus (11.), Vass (13.), Kónya (73.) ill. Varga (3.), Kovács (48.), Bóta (58.).

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 17. forduló.

2024.03.22. 13:00.

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion.

Hódmezővásárhelyi FC U19:

Tóth – Vass, Orovecz (Kónya, 46.), Rabecz B., Pálinkás (Mihály, 88.), Bencze, Czékus, Herczeg L. (Török, 59.), Patkós (Balázs, 85.), Arany (Marton, 59.), Buzás.

Edző: Horváth Zoltán.

Vác VLSE U19:

Oláh – Beszteri, Földi, Varga, Holdas (Balogh, 90.), Tóth (Aszódi, 46.), Szandai (Kovács, 40.), Szresen, Madaras, Bóta, Vas.

Edző: Burzi Attila.

Nyilatkozat: Sajnos azt kell mondjam, teljesen igazságos eredmény született. Nem az első alkalommal fordult elő, hogy nem a megfelelő motivációs szinten lépünk pályára hazai környezetben. Ez most megbosszulta magát, így nagyon fontos két pontot vesztettünk. Mindkét félidőt úgy kezdtük, hogy két perc után gólt kaptunk, sőt a második játékrész elején kettőt is. Ez a felelőtlen, nemtörődöm hozzáállás egyszerűen nem fér bele. Külön bosszant, hogy a meccs előtt és a félidőben is erre hívtam fel a figyelmet. Az jó dolog, hogy mindkétszer felálltunk, de egy olyan csapatnak, melynek komoly céljai vannak, ezt nem engedheti meg magának. Csalódott és szomorú vagyok. De az élet már csak ilyen. Hátha tanulunk ebből is valamit.

U19-es gárdánkra hosszú út vár csütörtökön, ugyanis a Mezőkövesd Zsóry FC U19-es csapatának otthonában lép pályára.

Fotó: Archív.

Author: Fejes Loretta