Hátrányból felállva győzött NB III-as együttesünk a Cegléd ellen.

A 4. percben Rabecz szabadrúgása után Dóra érkezett és lőtt, de lövése a kapu mellé ment. A 8. percben Rabecz-Gréczi összjáték után Gréczi fejesét fogta a vendégek hálóőre. A 11. percben egy veszélyes kontrát vezettek a ceglédiek, Takács jutott el lövésig, de labdája centikkel a kapu mellé ment. A 23. percben egy szabadrúgást követően Sipos fejelt a kapu fölé. A 32. percben Légrádi ragasztott hatalmas gólt a hazai kapuba. Az első félidő hosszabbításában egy szép játékot követően Zámbori adott be középre Sipos pedig tisztán fejelt a hálóba. Az 50. percben Sipos került helyzetbe, azonban ziccerét nem tudta kihasználni. A 65. percben egy nagy bedobást követően egy vendég védőről pattant Hegedűs elé a játékszer, aki tolt rajta egyet majd a kapuba bombázott.

Hódmezővásárhelyi FC–Cegléd 2–1 (1–1).

Gólszerzők: Sipos (45+1.) Hegedűs (65.), ill. Légrádi (32.).


NB III. Dél-keleti csoport, 21. forduló.

2024.03.24. vasárnap 14:00.

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion.

Vezette: Práth Dávid (Urgyán, Csákó).

400 néző.


HFC: 

Deczki – Orosz, Dóra, Zana, Zámbori, Török, Sipos, Rabecz V. (Hegedűs, 46.). Guth (Rabecz B., 84.), Borbás M.(Mahler, 64.), Gréczi (Kónya, 90.).  

Megbízott edző: Szűcs Róbert.


Ceglédi VSE: 

Klemenc – Kuchta, Szalai, Ledacs-Kiss, Oldal, Simon D., Takács, Légrádi, Ungureán, Olgyay (Elek Á., 75.), Ványi (Barna, 50.). 

Edző: Schmidt Balázs.

Nyilatkozat: Nem volt a játékunk igazán meggyőző, sajnáljuk, hogy a szurkolóinkat nem tudtuk több góllal kiszolgálni. A legfontosabb célunkat viszont teljesítettük, itthon tartottuk a három pontot. Dolgozunk tovább, szeretnénk a győztes úton maradni.

Vasárnap 16:00 órakor a fővárosban, a Pénzügyőr SE vendégeként lép pályára NB III-as együttesünk.

Author: Fejes Loretta