A listavezető otthonából hozta el a három pontot harmadik csapatunk

Tápé ESK – HFC III. 2-3 (1-2).

Gólszerző: Kovács S. (23.), Valaczkai (39.), Sarnyai (89., öngól) ill. Török (2.), Farkas B. (75.).

Csongrád-Csanád Vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoport 17. forduló.

Szeged, KÉSZ Sport Aréna.

2024.04.14. 16:30.

Tápé ESK:

Berta – Varga B., Tóth (Sarnyai, 46.), Nagyfalusi (Varga J., 67.), Weiner, Török (Farkas D., 62.), Locskai, Gombás, Duda,, Koncz, Farkas B.

HFC III.:

Oláh K. – Bánfi, Nagy M., Nagy N. (Pallai, 90.), Kis D., Valaczkai (Szűcs E., 84.), Török (Nagy D., 73.), Nagy Sz. (Sipos, 77.), Barankai (Szabó B., 94.), Kardos (Zsadányi, 46.), Kovács S. (Papp, 91.).

Edző: Kovács Sándor.

Nyilatkozat: Egész héten nagy izgalommal készültünk erre a mérkőzésre, hiszen a tabellát toronymagasan vezető Tápé, eddig nem kapott ki, és pontot is csak egyszer vesztett. Igyekeztem elhitetni a csapattal, hogy ebben a bajnokságban más csapat nem tudja őket megverni, csak mi! Nos, a meccs nem a tervek szerint kezdődött, hiszen egy kontra végén a 2. percben már vezetett a hazai csapat. Viszont ismét helyén volt a srácok esze és a szíve. A félidő végére már 2-1 volt ide. Bátran ki merem jelenteni, hogy az első félidő tempója és mutatott játéka alapján ez a két csapat nem megye 4-es szinten focizott. A második félidő a nagy meleg miatt sajnos elég hektikusra sikeredett. A 2. félidő vége felé egyenlíteni tudott a hazai csapat, de Fortuna ezúttal kegyes volt hozzánk és egy szerencsés öngóllal nyerni tudtunk! Gratulálok mindkét csapatnak, mert bőven kihozták egymásból a legjobbat! Ezt a győzelmet a sérült játékosainknak ajánljuk! Még 4 döntő áll előttünk, úgyhogy nincs megállás!

Legközelebb április 27-én, az Eperjes FC vendégeként lép pályára harmadik gárdánk.

Fotó: Archív.

Author: Fejes Loretta