A Gyulai Termál FC érkezik a Városi Stadionba

Az elmúlt hétvégén szabadnapos HFC vasárnap folytatja bajnoki szereplését az NB III Közép csoportjában. Kökényék ez alkalommal a Gyulai FC-t fogadják a Városi Stadionban.

0811_hirek

Major László legénysége az elmúlt három meccsén 5 pontot gyűjtött. A Honvédot 3-2 arányban sikerült legyőzni, a Pénzügyőr és a SZEOL SC ellen pedig döntetlent játszottak a fiúk.A biztos bennmaradáshoz a hétvégi meccsen is tovább kell őrizni a veretlenségét, a legjobb azonban a három pont itthon tartása volna.A két hetes „szünet” jól jött a vásárhelyieknek, hiszen a csapatnál rengeteg volt a sérült, akiknek most volt idejük regenerálódni. Major László így vasárnap már biztos, hogy számíthat Tóth Imre játékára, de Tóth József eltiltása is letelik, így akár ő is a pályán lehet. Komáromi András sérülése azonban még nem jött helyre.

A vendégek tavasszal egyetlen mérkőzésen tudtak nyerni, a Szekszárdot győzték le, a Dunaharasztival és a Dabassal döntetlent játszottak. Az előző meccsen egy nagyobb pofonba szaladtak bele, az ESMTK otthonában ütötték ki a csapatot 5-0-ra. Korábban viszont a Kozármisleny 4-1-re verte őket és idén eddig összesen 25 gólt kaptak 9 mérkőzésen.

A mérkőzést április 24-én, vasárnap 17 órától játsszák a felek a vásárhelyi Városi Stadionban.

Forrás: promenad.hu

Author: Szeri Csaba