Döntetlent hozott a nyuszi

Vasárnap délelőtt a Népligetben vendégszerepeltünk. Csapatunk nem lehet elégedetlen, ugyanakkor fiaink boldogsága sem biztos, hogy maradéktalan.

Tavaszi veretlenségünket a Ferencváros II. vendégeként is sikerült megőriznünk, így már a kilencedik olyan meccsünket játszottuk az NB III-ban, hogy nem kellett vesztesen elhagynunk a gyepet.

A vasárnap délelőtti mérkőzés korai indulást kívánt, az időjárás pedig a fővárosban sem volt kevésbé szeles.

Az első 45 perc során viszont érintetlenek maradtak a hálók, a fordulás után azonban számunkra jött ki jobban a lépés.

Horváth Bence szeme volt olyan, mint a sasé, a lába pedig jól sült. Játékosunk észrevette, hogy a hazaiak kapusa messze kijött a kapujából, így remek mozdulattal emelte át a játékszert a hálóőr fölött, megszerezve ezzel a vezetést.

10 perc sem telt el és ismét rezgett a hazaiak kapujában a háló, Kormányos Kolos 16 méterről vette be a rövid sarkot.

A kétgólos előnyt azonban nem sikerült megőriznie a mieinknek a végéig. Előbb egy lecsorgót követően Csernik szépített, majd a hajrában Adamcsek Máté egy szabadrúgást követően vette be Bordás Dániel kapuját.

2-2 lett a vége.

A mérkőzésen csereként a padon volt Fábián Imre is, aki az utolsó percekben pályára is lépett. Játékosunk majd félév kihagyás után játszott ismét az NB III-ban.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 27. forduló

Ferencvárosi TC II. – Hódmezővásárhelyi FC 2-2 (0-0)
Budapest, Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum. Vezette: Sipos Tamás (Imrő János, Révész Csilla).
FTC II.: Sebestény – Lipcsei, Kárász (Lakatos Cs., 93’), Szántó (Lakatos I., 57’), Adamcsek, Derekas (Takács, 77’), Kovács K., Szpirulisz, Csernik, Kundrák, Gera. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
Hódmezővásárhely: Bordás – Kormányos, Tóth J., Horváth, Szabó M. (Végh, 60’), Oravecz (Fábián, 87’), Mezei, Pataki, Kökény, Huszár, Bartyik (Fátyol, 73’). Vezetőedző: Major László.
Gól: Csernik (67’), Adamcsek (86’) ill. Horváth (49’), Kormányos (54’)
Sárga lap: Derekas (75’), Adamcsek (91’) ill. Szabó M. (33’), Mezei (67’), Fátyol (82’), Pataki (90’).

Major László: “Picit csalódott vagyok, hogy kétgólos vezetésről csak egy pontot sikerült megszereznünk, viszont a mérkőzést talán egy jobb időpontban is le lehetett volna játszani. nagyon korán indultunk el Hódmezővásárhelyről és úgy tűnik hogy a hatalmas szél is hozzátartozik az áprilisi mérkőzéseinkhez. Sajnos több játékosomra sem számíthattam, Szilágyi piros lap miatt, Máté Péter ötödik sárgája miatt nem léphetett pályára, míg Babolek és Tóth továbbra is sérültek. Összességében továbbra is tartjuk veretlenségi szériánkat tavasszal, így nem lehetek teljesen elégedetlen.”

Author: Szeri Csaba