post

Megbosszulták magukat a kihagyott helyzetek

A listavezető Bordány SK-val játszott az elmúlt hétvégén bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhelyi FC II. Dér Ákosék nem játszottak rosszul, de nem volt szerencséjük.

Nem kezdődött rosszul a találkozó. Bő negyedórát követően Siber Nikola góljával a HFC megszerezte a vezetést és a hazai csapat játszott fölényesebben. Több helyzetet is sikerült kialakítani, Siber lövését követően azonban nem akart a labda a kapuba akadni. Ezzel szemben szinte az első bordányi kapura lövés egyenlítést ért. Nem sokkal később pedig a HFC meg is fogyatkozott, Bürgés Balázst állították ki, ami nem tette hatékonyabbá a vásárhelyiek játékát.

1-1-nél jött a fordulás, azonban a második játékrészben is gond volt a helyzetek befejezésével, a pontossággal, ráadásul a félidő elején rögtön fordított a Bordány.

A HFC ugyan 10 emberrel is becsülettel küzdött, de úgy tűnt, hogy ezen a napon semmi nem jön össze. Gajdacsi a végén még duplázni tudott, így ez alkalommal pont nélkül maradt a HFC II.

Vinnai István és Bacsa Zsolt tanítványai a következő fordulóban az UTC-vel játszhatnak.

Megye I. osztály bajnoki mérkőzés, Hódmezővásárhely, 150 néző

HFC II. – Bordány SK 1-3 (1-1)

HFC II.: Kandó – Jankelic, Dér, Tóth, Kovács (Bábi), – Darida (Gyüre), Siber (Rau), Mohácsi (Kabai) – Bürgés, Vaits, (Pálinkó), Bódai

Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Siber illetve Gajdacsi (2), Kis

Nyilatkozat: „Az első félidőben 3:0-ra kellett volna vezetnünk, de sajnos a helyzetek kimaradtak, háromszor a kapufát is eltaláltuk. A rossz széria a második félidőben folytatódott, amikor is tizenegyest is hibáztunk. A Bordány úgy nyerte meg a rangadót, hogy jóformán háromszor lőtt kapura. A mi csapatunknak pedig idő kell, hogy rutint szerezzen a felnőttek közt. Ha ez meglesz senkitől se fogunk ebben a bajnokságban kikapni.”