post

Vereség a tavalyi bajnoktól

A harmadik fordulóban elvesztette veretlenségét a Hódmezővásárhelyi FC női felnőtt csapata. A megyei II. osztályban szereplő gárda a tavalyi bajnok Wanted Békéscsabától szenvedett szűk vereséget.

A mérkőzést megelőzően mindkét csapat hibátlan volt. A vásárhelyiek és a csabaiak is nyerték az első két fordulót, így kiélezett csatára volt kilátás. A vendégek címvédőhöz méltó módon játszottak, már az elejétől kezdve igyekeztek irányítani a mérkőzést.

A vásárhelyi lányok, így a korábban megszokotthoz képest inkább a védekezésre helyezték a hangsúlyt, a labdaszerzéseket követően pedig igyekeztek mielőtt feljutni a vendég kapuig. Az első játékrészben nem született gól, a fordulás után azonban vezetéshez jutott a Békéscsaba.

A HFC nagyot küzdött, a játékidő előrehaladásával egyre feljebb és feljebb tolták a védelmet, de egyenlíteni így sem sikerült.

Csongrád megye, Női Felnőtt II. osztály 'A' csoport 3. forduló

HFC – Békéscsabai Wanted 0:1 (0:0)
HFC:
Telek Vanda, Hegedűs Nauzika, Nagy Erika, Kispál Kitti, Orovecz Éva, Gábor Noémi, Fári Bettina, Jesenszki Dóra
Játszott még: Albert Júlia
Edző: Mucsi Dénes

Mucsi Dénes: "Dicséret illeti a Lányokat, megint nagyot küzdöttek. Jó látni hétről-hétre, hogy mérkőzésen Mindenki megtesz mindent a jó eredmény érdekében. Gratulálok a Békéscsabának a megérdemelt győzelmükhöz! "