post

Tornagyőzelem az U8-asoknál Szentesen

2017. december 18-án Karácsonyi Palánkos Labdarúgó Teremtornán vett részt a HFC U8-as csapata Szentesen. A hat csapat részvételével szervezett tornán részt vett a Szentes, a DAFC Szeged, a Móravárosi Kinizsi illetve a Grosics Akadémia két csapata is a Hódmezővásárhely mellett.

A nap folyamán a vásárhelyi fiúk fegyelmezett csapatjátékkal, olykor nagyszerű találatokkal, veretlenül nyerték meg a tornát, ahol a Grosics Akadémia elleni sorsdöntő meccsen az idény egyik legjobb játékával sikerült a győzelmet megszerezni. A HFC játékosok nem csak a győztesnek járó trófeának örülhettek, hanem a torna legjobb játékosa címet is sikerült megszereznie Domonkos Aurél Mihály révén.

Karácsonyi Palánkos Labdarúgó Torna 2017
Eredmények:

Szentes – HFC 0-5
Móravárosi Kinizsi – HFC 2-5
HFC – DAFC Szeged 3-1
Grosics Akadémia – HFC 1-2
HFC – Grosics Akadémia II. 7-0

A csapat tagjai: Boldizsár Sándor, Őze Botond, Ujvári Benett, Ötvös Bence, Bakonyi Áron, Rau Márk, Sebők Barnabás, Domonkos Aurél, Varga Szabolcs, Matyi Márk, Csaba Kornél, Tószegi Róbert
Edző: Czibere Adrián

A mezőny legjobb játékosa: Domonkos Aurél Mihály

Czibere Adrián: „Nagyszerűen játszottak a fiúk egész nap! Gyönyörű gólokat szerezve, olykor szép játékkal sikerült minden meccset megnyerni. A Grosics Akadémia elleni győzelem különösen értékes, hiszen rendkívül jó csapat ellen sikerült megszereznünk azt! Az elmúlt év munkájának a gyümölcse ez a tornagyőzelem, amelyért a csapat nagyon sokat dolgozott az edzéseken.”