Karnyújtásnyira az ezüst az U12-esek számára

Az Orosházát is sikerült legyőznie a HFC U12-es csapatának, a fiatalok így egyetlen lépésre vannak attól, hogy ezüst éremmel zárják a szezont.

Nem indult túl jól az Orosháza elleni csörte az U12-esek számára az I. osztályú bajnokság Dél-keleti csoportjában. A vendégek szereztek vezetést, ráadásul vásárhelyi részről kiváló kapus teljesítményre volt szükség azért, hogy az Orosháza neve mellé egyetlen találat kerüljön.

A második játékrészben azonban felszívták magukat a fiúk, aminek meg is lett az eredménye, a védekezés helyre állt, a támadások végén pedig rezgett is a hazai csapat hálója, végül 4-1 arányban a HFC nyert, így kifejezetten fontos három pontot zsebeltek be a fiatalok.

Antal Krisztián csapatának mindösszesen egyetlen mérkőzése van hátra a bajnokságból, a héten a Cegléd elleni bizonyíthatnak a fiatalok. Győzelem esetén pedig biztos, hogy övék a csoport ezüstérmes helye.

Hajrá srácok!

U12 I. osztály, Dél-kelet, 17. forduló

Orosházi MTK-ULE 1913 – Hódmezővásárhelyi FC 1-4 (1-1)

HFC: Hegyes Gergő, Győri Csanád, Palócz Balázs, Benk Gergely, Urbán Csaba, Tisza András Andor, Herczeg Dávid, Döme Brúnó, Hajduk Levente Gábor
Játszott még: Maczelka Máté, Marton Balázs, Litauszki Nolen, Knapecz Gyula, Knapecz Gergely

Edző: Antal Krisztián

Nyilatkozat: „Az első játékrészben a kapusunk mentett meg minket attól, hogy az ellenfél ne vezessen 4-5 góllal. Nem találtuk a ritmust, átadásokban és párharcokban is gyengék voltunk. A szünetben újra terveztünk mindent és jelentősen feljavult a csapat teljesítménye, az igazi arcukat mutatták a fiúk!”

Fotó: oldalvonal.hu

Author: Szeri Csaba