Fordítottunk, majd az ellenfél is fordított

Nem fogott ki jó napot a Röszke ellen a HFC II a hétvégén a megyei első osztályban, így aztán elmaradt a győzelem.

Nem számíthattunk könnyű mérkőzésre a bajnokságban egészen jó teljesítményt nyújtó Röszke ellen a hétvégén. A vendégek ráadásul meg is szereztek a vezetést, igaz még a félidőben Kecskemét László góljával egyenlítettünk, majd Bürgés Balázs találatával már fordult a kocka. Ez utóbbi viszont nem tartott sokáig. Még a félidei lefújás előtt egyenlíteni tudott az ellenfél.

A fordulás után hiányzott a vásárhelyi játékból az erő, nem igazán jött össze semmi. Ráadásul egy védelmi hibát kihasználva Pipic Barnabás megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját. A maradék bő 10 percben pedig erre már nem született vásárhelyi válasz, így vitte a pontokat a Röszke.

Csongrád megyei I. osztály, 12. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Röszke SK 2-3 (2-2)

HFC: Kandó, Kiss, Bartyik R., Bürgés, Szőke, Mohácsi, Forgó, Kecskeméti, Rau, Siber J., Perpauer
Csere: Nagy Abonyi, Gyuris, Surján, Balog, Rostás, Pálinkó
Edző: Bacsa Zsolt, Vinnai István

Röszke: Zsilák M., Zsilák T., Berta, Tanács, Fehér, Papdi Cs., Kovács, Szűcs, Márki, Pipic, Földesi
Csere: Fodor, Pipicz, Ördögh, Szalma, Papdi Sz., Papp, Bárány
Edző: Szekeres Zoltán

Gólszerző: Kecskeméti, Bürgés illetve Pipic (2), Tanács

Nyilatkozat: „Hiába birtokoltuk végig a labdát, ma nem volt átütő erő a játékunkban. Céltalanul ívelgettük előre a labdát, ami nem a mi játékunk. Az ellenfél mélyen a saját kapuja elé húzódott, kontrákra rendezkedett be, amelyből a második félidőben a védőink hibáját kihasználva megnyerték a mérkőzést. Szomorúak vagyunk az eredmény miatt! Viszont örömmel tölt el, hogy NB3-as csapatunk több tavaly még nálunk játszó játékossal megszerezte első győzelmét! Nekik szívből gratulálunk!”

Author: Szeri Csaba