Továbbra is hibátlanok az U13-asok

A hétvégén Székkutason játszott újabb futsal fordulót a HFC U13-as csapata. Antal Krisztián tanítványai hiba nélkül teljesítették ismét a feladatot, továbbra is 100%-osak a srácok.

A hazai rendezésű megyei futsal bajnoki fordulót Székkutason játszották a mieink. A délutáni program pedig vásárhelyi meccsel indult – a csörtén a mieink szinte hiba nélkül teljesítettek és három ponttal indították a hétvégét.

A SZEOL elleni meccsre pedig sikerült még jobban felszívniuk magukat a fiúknak, nagyarányú győzelmet arattak, hogy aztán a Főnix-Szeged ellen, a zárómeccsen újabb három ponttal gyarapítsák az addigi egységek számát.

A keret: Hegyes Gergő, Győri Csanád, Tisza András Andor, Búzás Richárd Zsolt, Herczeg Dávid, Maczelka Máté, Marton Balázs, Török Levente, Józsa Gergely, Benk Gergely, Benczik Zoltán István, Döme Brúnó
Edző: Antal Krisztián

Eredmények:

Maros-menti UFC B – HFC A 0-5
Vásárhelyi gólszerzők: Benczik Zoltán István (2), Hajduk Levente Gábor (2), Tisza András

SZEOL SC B – HFC A 0-9
Vásárhelyi gólszerzők: Búzás Richárd Zsolt (2), Győri Csanád (2), Hajduk Levente Gábor, Maczelka Máté, Józsa Gergely, Tisza András Andor, Benk Gergely

HFC A – Főnix-Szeged A 4-2
Vásárhelyi gólszerzők: Benczik Zoltán István (2), Marton Balázs, Győri Csanád

Nyilatkozat: „Minden mérkőzésen tudtam forgatni a sorokat jól alkalmazkodtak egymáshoz a srácok. Fizikálisan erősebbek vagyunk a többi csapatnál, de játékban is! Tetszett Döme és Búzás játéka nagyon dinamikusan mozogtak.”

Author: Szeri Csaba