A SZEOL ellen folytattuk a gyakorlást

Szerdán a szintén NB III-ra készülő SZEOL SC-vel játszottunk edzőmeccset.

Habár a találkozó első lehetősége a Vásárhely előtt adódott, mégis a SZEOL szerezte meg a vezetést, ráadásul Kéri Tamás csak hamar duplázni is tudott.

Ezt követően akadtak egészen jó pillanatok is vásárhelyi részről, támadásokat vezettünk, kapufáig jutottunk, viszont a szépítő gól nem akart összejönni.

A fordulás után ráadásul Kéri egy büntetőt követően ismét betalált, ezzel pedig a végeredményt is kialakította.

Felkészülési mérkőzésen:

Hódmezővásárhelyi FC – SZEOL SC 0-3 (0-2)

HFC: Varga – Tóth J., Szabó Cs., Kiss R., Mezei, Katona, Beszterczei, Povázsai, Bódai, Hrabovszki, Csordás. Játszott még: Darida, Balogh G., Szabó M., Gyüre, Vass. Edző: Szűcs Róbert.

SZEOL SC: Leindler – Tomisics, Rácz, Gál, Gajda, Forró, Pócs, Ondrejó, Kozics, Kéri, Makszimovics. Játszott még: Tóth (kapus), Horváth, Lévai, Antman, Góra, Grünvald, Gajág. Edző: Siha Zsolt.

Gól: Kéri (3)

Szűcs Róbert: „A játékszituációkban rutintalanok voltunk nagyon. Rengeteg labdát beíveltek a védelmünk mögé. A támadásaink ennek ellenére jól néztek ki, voltak helyzeteink, de sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni. Gyakorlatilag van még munka előttünk, de ha az egyéneket nézem jól nézett ki a dolog. Csapat szinten viszont még vannak hiányosságok, de van még pár hetünk, hogy mindent összerakjunk.”

Author: Szeri Csaba