Nem sikerült legyőzni a Kozármislenyt

A szokásoshoz képest meglehetősen felforgatott hadrendben játszottunk a hétvégén a Kozármisleny elleni bajnokin – a pontszerzés továbbra is várat magára hazai pályán.

Nem számíthattunk könnyű találkozóra a Kozármisleny ellen sem. Pláne, hogy a csapatunkból többen  is hiányoztak, ki sérülés, ki eltiltás miatt. Ráadásul voltak olyanok is, akik apróbb sérüléssel, de igyekeztek vállalni a játékot. A találkozó első nagy lehetősége a vendégek előtt adódott, a kapunk előtt keresztbe suhanó labdáról maradt le mindenki. Ezt követően viszont igyekeztünk uralni a játékteret, talán többet is volt nálunk a labda, helyzeteket is sikerült kialakítani, de az igazi átütő erő talán hiányzott, a befejezések sem voltak tökéletesek.

Már-már úgy tűnt, hogy 0-0-val zárul az első játékrész, amikor egy veszélytelennek tűnő szabadrúgást követően Tóth Márk kaparta a labdát a kapunkba.

A fordulás után pedig kontrából tudott ismét eredményes lenni a vendégcsapat, egy szögletet követően pattant a vendég támadókhoz a labda, akik dupláztak, majd 10 perc sem kellett nekik a harmadik gólhoz. Mindezt úgy, hogy pechünkre ekkor is nálunk volt többet a labda és több helyzetet is sikerült kialakítanunk. A gólszerzéssel viszont most is hadi lábon álltunk.

A vereséggel visszacsúsztunk a tabella utolsó helyére, így nehéz hetek várnak fiainkra, főleg annak fényében, hogy előbb a Dunaújváros majd a Szeged-Grosics Akadémia lesz az ellenfelünk.

NB III Közép csoport, 22. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Kozármisleny FC 0-3 (0-1)

HFC: Krnács, Tóth, Huszár, Komáromi, Bódai, Darida, Katona, Csordás, Besztercei, Povázsai, Balogh
Csere: Kandó, Szabó M., Hrabovszki, Vass, Kiss, Rau, Gyüre
Edző: Szűcs Róbert

Kozármisleny: Ipacs, Rácz, Tóth, Pergel, Horvát, Kocsis, Racskó, Tóth, Füredi, Turi, Bodor
Csere: Molnár, Rácz, Wittrédi, Márkvárt, Havasi, Kiss, Fiáth
Edző: Kovács Zoltán

Gólszerző: Tóth, Bodor, Havasi

Author: Szeri Csaba