Még váratnak magukra az U15-ösök első pontjai

Az Orosháza elleni második bajnokin sem sikerült pontot szereznie U15-ös csapatunknak, ugyanakkor biztató, hogy küzdésből nem volt hiány.

Meglehetősen szűk kerettel, csere nélkül tudott együttesünk elutazni az orosházi találkozóra, ami már sejthető volt, hogy megnehezítheti a meccset. Ennek ellenére Szántó Ármin góljával a mieink szereztek vezetést, viszont hamar fordítani tudott az Orosháza és a fordulás után is növelni tudták előnyüket.

Szántó ugyan duplázott, de végül 4-2-re nyertek a hazaiak.

MLSZ U15 II. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

OMTK-ULE 1913 – Hódmezővásárhelyi FC 4-2 (2-1)

HFC: Tóth, Balázs, Schneider, Késmárki, Németh, Varsányi, Szántó, Rózsa, Nagy, Balázs, Tatár
Edző: Bánfi Edvin

Vásárhelyi gólszerző: Szántó (2)

Bánfi Edvin: „Nagyon szűk kerettel rendelkezünk ennél a korosztálynál, ketten még nem tudtak csatlakozni hozzánk sérülés illetve betegség miatt, de akik a pályára léptek mindent megtettek azért, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Nem volt nagy különbség a két csapat között, nekünk is megvoltak a lehetőségeink, ismét „könnyű” gólokat ajándékoztunk az ellenfelünknek, de igazából 1-2 jobb egyéni teljesítmény döntötte el a mérkőzést a hazaiak javára. Rengeteg dolgot kell egészen az alapoktól elkezdeni, de én úgy gondolom, hogy folyamatos gyakorlással hétről-hétre jobb teljesítményre leszünk képesek.”

Author: Szeri Csaba