Az Orosházával játszott az U17 és az U19

Szerdán újabb bajnoki mérkőzést játszott a Hódmezővásárhelyi FC U17-es és U19-es csapata. Ez alkalommal az Orosházát fogadtuk.

A fiatalabb korosztálynál egészen jól sikerült a mérkőzés, hiszen az első félidőben Tóth István duplájának és Becsek Bendegúz góljának köszönhetően háromgólos vezetést szereztünk. A találatszerzés pedig a fordulás után is folytatódott, hét gólig jutottak a mieink, úgy, hogy nem is minden helyzetet sikerült gólra váltaniuk.

MLSZ U17 III. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – OMTK-ULE 1913 7-0 (3-0)

HFC: Ciortea, Pap, Karácsonyi, Borbás, Virág, Papp, Tóth, Czuczi, Kovács, Becsek, Szőke
Csere: Kurunczi, Mucsi
Edző: Dezső Ferenc

Vásárhelyi gólszerzők: Tóth (3), Becsek (2), Papp, Kovács

Nyilatkozat: “Az eredmény nem tükrözi a két csapat közti különbséget, ha lecsökkentjük a technikai hibák számát és a kapu előtt pontosabbak leszünk, az a gólok számában is meg fog látszani! Mivel egy edzőmérkőzést és egy bajnoki mérkőzést játszottunk, idáig bízom benne, hogy a mérkőzések előrehaladtával ezek hibák kiküszöbölhetőek lesznek.”

Az U19-esek fordulatos mérkőzést játszottak, ahol végül az Orosháza felé billent a mérleg nyelve. Hátrányba kerültünk, majd fordítottunk, mégis 2-2-vel jöhetett a szünet. Ekkor ismét előnybe kerültünk, de az Orosháza másodszor is egalizált, sőt néhány perc múlva a vezetést is átvették. Az utolsó 20 percben pedig nem változott a kialakult eredmény.

MLSZ U19 III. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – OMTK-ULE 1913 3-4 (2-2)

HFC: Bereczki, Faragó, Pacskó, Nagy, Babcsán, Győrfi, Árgyelán, Friedl, Paku, Almási, Kekezovic
Csere: Balázs
Edző: Rostás Károly

Vásárhelyi gólszerzők: Győrfi (2), Faragó

Nyilatkozat: “Gólgazdag mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert!”

Author: Szeri Csaba