Nem bírtunk a Szolnokkal

A hétvégén a Szolnokot fogadta a stadionban a Hódmezővásárhelyi FC U17-es és U19-es csapata. Pontot sajnos egyik meccsen sem sikerült szereznünk.

Derült égből villámcsapásként, rögtön a meccs elején betaláltak a szolnokiak az U19-esek meccsén – igaz igyekezett tartani magát a HFC, a hajrában a második gólt is meglőtték a vendégek.

A fordulás után Győrfi Dominik gólja ugyan még reményt adott arra, hogy zárkózhatunk, a szolnokiak magasabb fokozatra kapcsoltak és jobban is játszottak, 6-1-re nyertek és elvitték a három pontot.

MLSZ U19 III. osztály, Dél-keleti csoport, 5. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Szolnoki MÁV UP FC 1-6 (0-2)

HFC: Kekezovic, Faragó, Pacskó, Nagy, Babcsán, Győrfi, Árgyelán, Balázs, Paku, Alámsi, Friedl
Csere: Szabó, Marjai
Edző: Rostás Károly

Vásárhelyi gólszerző: Győrfi

Nyilatkozat: „Játékbeli különbség volt a csapatok között. A szolnokiak érettebbek, gyorsabbak voltak, sajnos nem érdemeltünk pontot. Az első félidőben még tartottuk magunkat valamennyire, de aztán kiütközött a két együttes közti különbség és megérdemelten nyert a Szolnok.”

A forgatókönyv az U17-esek meccsén is hasonló volt. Annyi különbséggel, hogy a gyors vezető gól után az első játékrészben még hatot rúgott a Szolnok. Ráadásul a fordulás utánra is tartogattak még két gólt. A mieink ez alkalommal nem találtak be.

MLSZ U17 III. osztály, Dél-keleti csoport, 5. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Szolnoki MÁV UP FC 0-8 (0-6)

HFC: Tóth M., Pap, Karácsonyi, Borbás, Virág, Papp, Rostás, Tóth L., Kovács, Becsek, Tóth I.
Csere: Ciortea, Tatár, Mucsi
Edző: Dezső Ferenc

Author: Szeri Csaba