Ötödik meccsét is nyerte a HFC U14-es csapata!

Továbbra is remek formában játszanak a II. osztályú bajnokságban szereplő fiataljaink. Bacsa Zsolt tanítványai szezonbeli ötödik meccsüket nyerték, így továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Hamar megszerezték az előnyt a fiúk, Tisza András góljával billent felénk a mérleg nyelve, bő 5 perccel a kezdést követően. Az ellenfél fizikai fölényének ellenére pedig ügyesen mozogtak a pályán a fiataljaink, több helyzetet is sikerült kialakítaniuk. A megnyugtató második gól azonban nem akart összejönni.

A fordulás után egyenlített a Kecskemét. A fiúk viszont szerencsére nem adták fel, volt még erejük ahhoz, hogy megszerezzék a győztes gólt. Orovecz Balázs szabadrúgásból volt eredményes, így 2-1-re sikerült nyerni és megszerezni szezonbeli ötödik győzelmünket.

MLSZ U14 II. osztály, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Mercedes KLC 2-1 (1-0)

HFC: Hegyes, Török, Tisza, Győri, Orovecz, Buzás, Döme, Duray, Benk, Patkós, Kocsis
Csere: Márton, Maczelka, Csendes
Edző: Bacsa Zsolt

Vásárhelyi gólszerzők: Tisza, Orovecz

Nyilatkozat: „Úgy gondolom, hogy 60 percig nagyon szépen és kulturáltan játszott csapatom. Több helyzetet is kialakítottunk a hatalmas fizikai fölényben lévő ellenfél kapuja előtt. Azonban sajnálatos módon kimaradtak a helyzeteink, és az ellenfél ezt egy átlövés góllal, szinte a semmiből megbüntette. Szerencsére a csapatomnak volt még ereje, és egy szép szabadrúgás góllal megszereztük a győzelmet. Bizakodva várjuk a jövő vasárnapi Grosics Akadémia elleni rangadót, remélem addig beteg és sérült játékosaink felépülnek. 3 pontért utazunk Szegedre.”

Author: Szeri Csaba