HFC U14: Egygólos meccsen vertük a Gyulát

November 17-én a Gyula ellen folytatódott a II. osztályban szereplő U14-es csapatunk számára a bajnokság. Tisza András góljával sikerült megszereznünk a három pontot.

Szoros mérkőzést hozott a vasárnapi, Gyula elleni csörte, ahol az első játékrészben egyik csapat sem talált be. Helyzetből a mieink volt több, viszont szervezetten védekeztek a vendégek, aminek köszönhetően nem sikerült betalálnunk. A fordulás után azonban hamar meglett a vezetés, Tisza András góljával kerültünk előnybe. Mint kiderült, ez a találat döntötte el a fontos három pont sorsát.

A csapatunk azonban még nem kezdheti meg jól megérdemelt pihenőjét, november 23-án még pályán lesznek a fiúk, a Sz.-Cs. Grosics Akadémia vendégeként lépnek pályára.

MLSZ U14, II. osztály, Dél-keleti csoport, 12. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Gyulasport Nonprofit Kft. 1-0 (0-0)

HFC: Hegyes, Márton, Maczelka, Marton, Török, Tisza, Patkós, Buzás, Orovecz, Hajduk, Döme
Csere: Győri, Kocsis
Edző: Bacsa Zsolt

Gólszerző: Tisza

Nyilatkozat: „Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez! Végig támadtuk a mérkőzést, gyakorlatilag felbillent a pálya. Azonban a támadás lehetőségét az egész mérkőzésen feladó Gyula nagyon jól megszervezte a védekezést. Sokkal könnyebb lehetett volna a vége, ha 1:0-nál a tizenegyesünk nem megy mellé. Így végig nagyon koncentrálnunk kellett, hogy meglegyen a mérkőzés. Érezhető, hogy a szezon vége felé kicsit fáradunk, de ahhoz, hogy harcban maradjunk a bajnoki címért folytatott harcban szombaton nyernünk kell a Gyulai Grosics Akadémia ellen.”

Author: Szeri Csaba