HFC U17: Egy pontra futotta Kecskeméten

Hiányzott a kellő spiritusz U17-es csapatunkból az őszi szezon utolsó bajnokiján. A Kecskemét ellen így be kellett érnünk az egy ponttal.

Nem jött össze az idegenbeli győzelem az ősz utolsó U17-es bajnoki meccsén. Habár csere nélkül utaztunk, mégis inkább a plusz, az igazi nyerni akarás hiányzott. A helyzeteket az első félidőben nem sikerült gólra váltani, a szünet előtt éppen ellenkezőleg, a Kecskemét szerezte meg a vezetést. Ezt követően a mieink futottak az eredmény után. Szerencsére a hajrában a pontmentés összejött, ennél többre azonban most nem futotta.

MLSZ U17 III. osztály, Dél-keleti csoport, 13. forduló

Mercedes KLC – Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (1-0)

HFC: Tóth M., Karácsonyi, Borbás, Mucsi, Virág, Papp, Tóth I., Kovács, Becsek, Tatár, Szőke
Edző: Dezső Ferenc

Vásárhelyi gólszerző: Becsek

Nyilatkozat: „Elméletben ez volt a szezon utolsó mérkőzése, de mi fejben ezt lezártuk a SZEOL elleni meccsel. Nem voltunk elég élesek, sok volt a pontatlanság a játékunkban, rossz döntéseket hoztunk, pedig nyugodtan mondhatom, hogy egy nyerhető meccset hoztunk döntetlenre, úgy hogy még mi szaladtunk az eredmény után. Viszontagságos őszt hagytunk magunk mögött, bízom benne, hogy a tavasz nem ilyen lesz. 4 pontra vagyunk a dobogótól, ami nem ledolgozhatatlan hátrány! Mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket, sikeres, boldog új évet kívánok!”

Author: Szeri Csaba