HFC U10: Történelmi győzelem Szentesen

A HFC U10-es korosztálya az idei esztendőben is részt vett a szentesi Palánkos Karácsonyi Labdarúgó Tornán, ahol óriási küzdelemben sikerült megszerezni ismét a tornagyőzelmet. A HFC 2010-es korosztálya ezzel a sikerrel zsinórban harmadik alakalommal (2017,2018,2019) ünnepelhetett győzelmet korosztályában Szentesen, ahol ez a bravúr korábban még egyetlen vásárhelyi csapatnak sem sikerült.

Eredmények:

HFC – Szentes 6-2

Mórahalom – HFC 4-10

HFC – Törökszentmiklós 5-4

Szeged Móraváros – HFC 3-4

HFC: Tokovics-Pap Zsombor, Rau Márk, Bakonyi Áron, Ujvári Benett, Tószegi Róbert, Matyi Márk, Domonkos Aurél, Csaba Kornél, Övös Bence, Varga Szabolcs
Edző: Czibere Adrián

A torna legjobb játékosa: Varga Szabolcs (HFC)

Czibere Adrián: „Rendkívül büszke vagyok a gyerekekre, hogy az idei esztendőben is győzedelmeskedni tudtunk. Több sérülés és betegség is akadályozott minket, de ennek ellenére kimagasló teljesítményt nyújtott mindenki a csapatból a mai napon! A döntő mérkőzésen nyújtott játékunk pedig az elmúlt évek egyik legjobbja volt… Aki nem látta talán el sem hiszi, hogy mi történt a pályán. Szeretnék külön gratulálni Tokovics-Pap Zsombornak, aki rendkívül hosszú és rögös utat tett meg, azért hogy ma pályára lépjen, de nagyszerű teljesítményével bizonyította, hogy lehet rá számítani. Ezúton szeretném megköszönni minden játékosnak és családtagjaiknak az egész éves munkájukat, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok!”

Author: Szeri Csaba