2-1 a Békéscsaba Előre II. ellen!

Szombat délelőtt a Békéscsaba Előre II-es csapatával játszott edzőmérkőzést a megyei élvonalra készülő felnőtt csapatunk. A gyakorló meccsek közül az egyik legnehezebbnek ígérkező találkozóra számíthattunk, hiszen a csabaiaknál néhány az NB II-ben szereplő játékos is szerepet kapott.

Az első félidőben egészen kiválóan játszott csapatunk, ám egy a tizenhatoson belül elkövetett baki megbosszulta magát, büntetőből szerzett vezetést a Békéscsaba. A félidei lefújás előtt azonban egy a szélről elvégzett Povázsai-szabadrúgás után öngóllal egyenlítettünk. A vendégek pedig megfogyatkoztak, miután az egyik védő könyökkel próbálta hatástalanítani Bata Kristófot.

A fordulás után 9 mezőnyjátékossal inkább a védekezésre helyezték a hangsúlyt a vendégek, a játékrész derekán azonban több helyzetet is kialakítottunk, egy baloldali akciónál Bata és Tóth József játszottak össze, a beadásra pedig a próbajátékon lévő Pleszkán Tibor érkezett, közvetlen közelről pofozta a hálóba a labdát. Ezzel kialakítva a 2-1-es végeredményt. A meccs krónikájához még egy távolról megeresztett Győrfi lövés is hozzá tartozik, ami a felső lécet érintve hagyta el a pályát, de a csereként beálló Kiss Rihárd előtt is adódott két lehetőség.

Csapatunkban Weszelovszky Gábor is bemutatkozott, aki az Algyőtől igazoltunk a kapuba, valamint próbajátékon szerepelt nálunk a székkutasi Szabó Imre is.

A meccsről találsz néhány fotót a Facebook oldalunkon.

Edzőmérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba Előre II. 2-1 (1-1)

Szűcs Róbert: “A felkészülés ezen részében nem szoktam visszavenni a terhelésből, de a Csaba meccs előtt, mégis megtettem, a felkészülési időszakban ők számítanak a legkomolyabb ellenfelünknek, így kíváncsi voltam mire megyünk ellenük. Az első félidő jól nézett ki, de a második eleje sem volt rossz, összességében elégedett vagyok.”

Author: Szeri Csaba