Elkezdődtek a nyári táboraink

Július 6-án, hétfőn elindult a Hódmezővásárhelyi FC nyári tábor sorozatának első turnusa, egy híján harminc fiatal részvételével.

A Hódmezővásárhelyi FC 2020-ban is megrendezi nyári táborait, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni. A részleteket itt találod.

Időközben pedig az első turnus már el is rajtolt, 29 lelkes fiatal részvételével valamint Juhász Sándor és Mucsi Dénes edzőink vezényletével.

A hangulatra nem lehet panasz és javarészt az időjárás is kedvez a fiataloknak – a kedd délelőttje volt, ami egy picit borongósabb volt, de a gyerekek így sem unatkoztak.

„Az előző évekhez hasonlóan továbbra is nagyon népszerű a tábor. A főszerepet a foci kapja, de igyekszünk más programokat is szervezni a gyerekeknek, hogy színesebbé tegyük a szórakozásukat és változatos legyen a tábor. Különféle versenyeket rendezünk, teqballban és FIFA-ban is összemérhetik tudásukat a gyerekek, de jengázni is szoktunk valamint strandolás és mozizás is szerepel a programok között” – vázolta az elfoglaltságokat Juhász Sándor edző.

A táborok júliusban további turnusokkal várják a lányokat és fiúkat. Jelentkezés és információk.

Author: Szeri Csaba