A Bordánnyal gyakoroltunk

Szerda este a megyeegyes Bordány SK-val játszottunk edzőmérkőzést, szinte minden játékosunk pályára lépett.

Másfél héttel az NB III-as bajnoki rajt előtt a Bordány SK-t fogadtuk edzőmérkőzésen a városi stadionban. Csapatunk magabiztos játékkal rukkolt elő, alig 10 perc után Pleszkán Tibor két góljával előnybe kerültünk, igaz a játékrész derekán szépíteni tudott a Bordány, ám az első játékrész még tartogatott egy tizenegyes gólt, amelyet Koncz Adrián értékesített.

A fordulás után valamelyest átalakult a keret, Szűcs Róbert többet is cserélt, majd a 60-65. perc környékén már teljes volt a sorcsere. A friss erő meg is mutatkozott, újabb négy gólt szereztünk, sorrendben Gyüre Levente, Rau Gergő, Gyürki Máté és Selyem Zsolt is betalált.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Bordány SK 7-1 (3-1)
Vásárhelyi gólszerzők:
Pleszkán (2), Koncz, Gyüre, Rau, Gyürki, Selyem

Szűcs Róbert: „Van már kialakult játékunk, jó úton járunk, kezd működni a rendszer, ám tény, hogy kellene még idő arra, hogy még tökéletesebb legyen a csapat összjátéka, a következő hétvégén azonban már bajnokit játsszunk. Nagy a tülekedés a játékosok között a csapatba kerülésért, a fiatalok is kezdik felvenni a ritmust. Több mindent helyre kell még tenni, de nagyon készülünk és várjuk a bajnoki rajtot.”

Author: Szeri Csaba