HFC U15: Nem sok időnk volt pihenni

Sűrű volt az előző hét a HFC U15-ösei számára. Horváth Zoltán tanítványai a Békéscsaba elleni vereséget követően hamar újra pályán kellett, hogy legyenek.

A március 30-i, Békéscsaba elleni vereséget követően csupán egyetlen meccs nélküli napja volt a HFC U15-öseinek. A csapat ugyanis április 1-én már újra pályára lépett, a szintén élmezőnybe tartozó Sz-Cs. Grosics Akadémiával mérkőztek a mieink. A tabella 4. helyezett csapatával úgy tűnt, hogy sikerülhet felvennünk a versenyt.

Szabó Kornél góljával kerültünk előnybe, igaz a félidő végén egyenlítettek a vendégek. A fordulás után viszont újból megszereztük az előnyt, Pálinkás Róbert talált be, ám örömünk rövid ideig tarthatott, hamar egyenlített és fordított a vendégegyüttes.

A mieink kissé fáradtabban és a tompábban játszottak, ami talán nem is meglepő, hiszen két nappal korábban hasonlóan hajtós meccsen igyekeztek helytállni.

A győzelem és a pontszerzés végül kicsúszott a kezünkből, ami sajnálatos, hiszen ha a csabaiak elleni meccset még ősszel le tudtuk volna játszani, most frissebbek is lehetettünk volna, ami akár meglepetés győzelmet vagy pontszerzést is eredményezhetett volna.

MLSZ U15, Dél-keleti csoport, 22. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Sz.-Cs. Grosics Akadémia 2-5 (1-1)

HFC: Kalmár, Vass, Marton, Török, Pálinkás, Tisza, Duray, Buzás, Orovecz, Szabó, Sajti
Csere: Patócs R., Patócs G., Szombathelyi, Bogdány, Szirbik
Edző: Horváth Zoltán

Vásárhelyi gólszerző: Szabó, Pálinkás

Nyilatkozat: „Nagyon szomorú vagyok, mert egy nálunk semmivel sem jobb csapattól kaptunk ki. Benne volt a lábakban a két nappal ezelőtti Békéscsaba elleni meccs, fásultak, pontatlanok voltunk. Ehhez hozzájött még több nagy egyéni hiba is. De azért vagyunk sportemberek, hogy felálljunk és tanuljunk a hibáinkból.”

Author: Szeri Csaba