HFC U15: Vereséget és komoly sérülést szenvedtünk

Nem sikerült jól a makói túra.

Nehéz meccsen van túl a Hódmezővásárhelyi FC U15-ös csapata. Borbás Zsolt tanítványai a Makó vendégei voltak. Már a mérkőzés előtt sejteni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen rövid kispaddal tudtunk utazni. Már a meccs 6. percében hátrányba kerültünk és ezt követően sem sikerült kilábalni a gödörből.

A fordulás után ráadásul Czifra Dániel is komoly sérülést szenvedett, így le kellett cserélni, ráadásul az is kérdéses, hogy mikor számíthatunk ismét a játékára. A meccs utolsó részében két büntetővel alakították ki a 4 gólos különbséget a hazaiak.

MLSZ Regionális U15, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Makó FC – Hódmezővásárhelyi FC 4-0 (2-0)

HFC: Kalmár, Vizi, Czifra, Schneider, KnapeczGy.,Knapecz G., Papp, Nagy Á., Mészáros, Mucsi, Rákos
Csere: Balogh, Nagy Zs.
Edző: Borbás Zsolt

Nyilatkozat: „Szűkös létszámmal látogattunk Makóra. A 6. percben bekapott gól után próbáltuk rendezni sorainkat, a labdakihozatalok aránylag rendben voltak, de kapura nem voltunk veszélyesek. A széleken rendre mögénk kerültek, nem tudtuk megoldani ezt a problémát, aminek sajnos meg is lett az eredménye. A második játékrészre összekaptuk magunkat, de Czifra Dani kulcscsonttörése után dekoncentrálttá váltunk. Jött a fáradtság és az egyéni hibák, majd a négy perc alatt kapott két tizenegyessel kialakult a végeredmény. Ezúton is mihamarabbi felépülést kívánunk Daninak!”

Author: Szeri Csaba