Ellenfél-lesen: Budapest Honvéd-MFA II.

Mint talán már sokan értesültetek róla 8 forduló után a 8. helyen álló Balassagyarmat gazdasági nehézségekre hivatkozva visszalépett az NBIII-tól.
Ezt közleményben tudatta szurkolóival a BVSE elnöksége. Ennek értelmében november 27.-én, egy fordulóval az őszi szezon vége előtt pihenőre kényszerül csapatunk.

A mai napon rendezik az NB III. közép csoportjának 9. fordulóját, ahol a Cegléd marad ellenfél nélkül, a fent említett visszalépés miatt.
Utolsó bajnoki mérkőzésünk óta eltelt 2 hét, hiszen az előző fordulóban kupamérkőzéseket rendeztek így egy kis pihenő után ma a Budapest Honvéd-MFA II. csapatát látjuk vendégül 16:00-kor.
Eddigi találkozóink alkalmával egy pontot sikerül ellenük szereznünk, ezért mindenképp cél, hogy ezen a mérlegen javítani tudjunk. A gárda jelenleg a tabella 5. Helyén áll 14 ponttal, 4 győzelemmel valamint két-két döntetlennel és vereséggel.

Mi jobb helyzetből várjuk a találkozót, hiszen az elmúlt 8 fordulóban mindössze egyszer nem tértünk haza ponttal, az utolsó mérkőzésünkön pedig a bajnokesélyes otthonából hoztunk 1 pontot. Hazai pályán eddig 100%-os a csapat és szeretnénk tovább növelni ezt a győzelmi sorozatot.

A fiúk keményen, nagy intenzitással készültek az elmúlt két hétben, hogy továbbra is veretlenek maradjunk hazai környezetben.

A mérkőzés játékvezetői Fehérvári Patrik, segítői Flinta Zoltán és Ancsin Zoltán lesznek.

Sok szeretettel várunk mindenkit a lelátóra!

💙Hajrá HFC!💛

Author: Fejes Loretta