Fél tucat hazai gól

A gólgyártást a mérkőzés 19. percében kezdtük meg. Schildkraut szöglete után Molnár Bence maradt üresen a hosszún és kotort a hálóba. 10 perccel később Szabó szabadrúgását követően Hunya fejjel volt eredményes. A 32. percben egy semmiből jövő támadást követően Major beadását Győri fejelte Deczki kapujába. Úgy tűnt a szünetben sikerült összeszednie Szabó Tibor vezetőedzőnek a csapatát, jól jöttek ki a félidőre, támadásokat vezettek, de ezeket a védelmünk magabiztosan hárítani tudta. A 68. percben Szabó játszotta meg a szélen Oroszt, aki remekül centerezett, Pesuth pedig érkezett és lőtt higgadtan a kapuba ezzel megszerezte első gólját vásárhelyi színekben. 9 perccel később Szabó szöglete jól tekeredett a kapu előterébe, ahol Pesuth találta meg a játékszert és tudott duplázni. Egy újabb szögletet követően Hegedűs lőtt kapura de Cseh kiütötte a labdát, Hunya tudott fejelni ám fejese a felsőlécen csattant, a kipattanót végül Molnár fejelte a felsőbe, így ő is duplázni tudott. A 85. percben Hegedűs szöglete jól ment a kapu felé, de egy vendég védő tudott felszabadítani egészen a 16-os vonaláig, ahol Povázsai érkezett és lőtt kapásból a jobb alsóba, ezzel beállítva a 6-1-es végeredményt.
Továbbra is 100%-os csapatunk hazai pályán!

 

Hódmezővásárhelyi FC–Kecskeméti TE II. 6–1 (2-1)
NB III. Közép csoport, 11. forduló.
Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion
500 néző.
Vezette: Leél-Őssy Ádám (Zahorecz, Bencze).

 

HFC:
Deczki – Molnár B., Tapiska (Barta, 46.), Schildkraut (Povázsai, 66.), Hunya, Bata (Hegedűs, 66.), Irmes (Kenderesi, 80.), Orosz, Pesuth (Fődi, 80.), Zabari, Szabó P.
Edző: Antal Krisztián.

 

Kecskemét II.:
Cseh – Szamosi, Hatvani, Major (Ádelhardt, 80.), Bellák (Kovács Á., 60.), Győri B., Kuchta (Vén, 46.), Barkóczi, Győri Á. (Jászai-Deák, 80.), Györgye (Horváth M., 80.) Szalai.
Edző: Szabó Tibor.

 

Gólszerzők: Molnár B. (19., 79.), Hunya (28.), Pesuth (68., 77.), Povázsai (85.), ill. Győri B. (32.).

 

Nyilatkozat: Rendkívül büszke vagyok a társaságra, a keret minden tagjára. Három mérkőzésen vagyunk túl 1 hét alatt, a munkát amit a fiúk beletettek fényessé varázsolták a mai nappal a Kecskemét II. elleni magabiztos győzelemmel. Az első félidőben akadozott a játékunk, érződött a srácokban a szerdai Majos elleni meccs, de szerencsére a cserékkel tudtunk frissíteni, így olyan eredményt sikerült produkálni, ami már rég volt a Hódmezővásárhelyi Stadionban. A szurkolóknak pedig külön köszönet, hogy vasárnap ebédidőben is a csapat mellett álltak.

 

Jövő hét vasárnap 15:00-kor a Szolnoki MÁV FC csapata érkezik a városi stadionba.

Author: Fejes Loretta