Jó játékot bemutatva maradtunk alul a Kecskeméti TE II. otthonában.

A mérkőzés 7. percében Szamosi ugratta ki Gréczit, aki higgadtan továbbította a játékszert Deczki mellett a kapuba. A 10. percben Schildkraut 16 méterről leadott lapos lövését védte a hazai kapus. A 17. percben Zámbori beadásából Vladul fejelt a kapu mellé. A 25. percben Schildkraut szabadrúgása ment jól középre, ahol Hunya fejelt Bogdán elé, akinek a lövése egy hazai védőben akadt el. A 26. percben Schildkraut szögletére Hunya érkezett a hosszún és fejelt a kapu fölé. A 36. percben Zabari adott be, Vladul érkezett a röviden, beleért a labdába, de az a kapu fölé ment. A 44. percben Gréczi passzolt Jászai-Deáknak, aki 18 méterről lőtt a kapu fölé. A 47. percben Schildkraut lövését védte Cseh. A 48. percben Gréczi került a tizenhatoson belülre és tudott kapura lőni, de Deczki hárított. A 49. percben Bogdán harcolt ki tizenegyest, a büntetőponthoz Schildkraut állt, de Cseh megérezte az irányt és bravúrosan védett. A 63. percben Vladul lőtt a kapu fölé. A 65. percben Szabó bedobása ment jól a kapu előterébe, ahol Hunyát rántották le majd egy hazai védő szabadított fel ebből pedig Gréczi lódult meg, Deczki jól jött ki kapujából, ám Gréczi a mellette érkező Győrinek passzolt és ő higgadtan rúgta be a Kecskemét 2. gólját. A 67. percben Szabó tekert szögletből kapura de Cseh kapus kiütötte a játékszert. Az utolsó 20 percben hatalmas nyomás alatt tartottuk a hazai kaput. A 71. percben Schildkraut szögletét ütötte ki a kapus pont a hosszún helyezkedő Hunya elé, de lövését a hazaiak blokkolták. A 72. percben Schildkraut került helyzetbe, lövése a hazaiakban elakadt és az oldalhálót találta el. A 78. percben Gréczi egy cselsorozatot bemutatva lőtt kapura, de Deczki védett. A 80. percben Rabecz lövését blokkolták. A 82. percben egy kavarodás végén Schildkraut lövését védte Cseh, de a kipattanót Irmes Dávid belőtte. A 90. percben Orosz adott be középre, ahol Pesuth tudott kapura fejelni, fejesét a kapus védte. A hosszabbítás utolsó percében még egy bedobásból Hunya lőtt kapura, a hazai védők szögletre mentettek, a szögletből még Pesuth lőtt kapura, amit Cseh fogott meg.

Kecskeméti TE II.– Hódmezővásárhelyi FC 2–1 (1–0)

Gólszerzők: Irmes (82.) ill. Gréczi (7.), Győri B. (65.).

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 30. forduló.

Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum, 100 néző.

Vezette: Szigetvári Márk (Dobos Dávid, Vrbovszki Pál).

Kecskeméti TE II.:

Cseh – Major Sz. (Lovas A., 70.), Buna, Jászai-Deák, Katona B. (Győri B., 62.), Polyák, Barkóczi (Győri Á., 70.), Szalai Sz., Györgye (Bodor, 46.), Gréczi, Szamosi (Hatvani, 74.).

Vezetőedző: Virágh Ferenc.

HFC:

Deczki – Orosz M., Hunya, Szabó P., Zámbori, Ondrejó (Zana, 66.), Bogdán (Pesuth, 80.), Schildkraut, Bata (Rabecz, 75.), Zabari (Hegedűs M., 46.), Vladul (Irmes, 66.).

Vezetőedző: Antal Krisztián.

Nyilatkozat: Motiváltan és bizakodva vágtunk bele az összecsapásba. Az egész mérkőzést tekintve minden szegmensben felülmúltuk az ellenfelünket, csak a három pont megszerzésében nem. A csapatot nem tudom elmarasztalni mert azt gondolom, hogy nagyon jó futballt mutattunk be ismét, nem először. Mindenki akarja a sikert csapaton belül és kívül is, ez vonatkozik a szurkolóinkra is, akik jó hangulatot teremtettek, akiknek ezúton is köszönjük a buzdítást! Sajnálatos, hogy bele hibáztunk vagy megkontráztak minket, de viszont azt a melót, amit hátrányban a csapat bele tett a mérkőzésbe, arra büszke vagyok, viszont a helyzeteinket be kell lőni, bízom benne, hogy szerdán sikerül!

Szerdán a Szolnok vendégeként lép pályára NBIII-as csapatunk.

16:00

Szolnoki Tiszaligeti Stadion

Author: Fejes Loretta