Csongrádon is győzött a HFC

Háromból három. A HFC II. és a Bordány után újabb győzelmet szerzett az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC. Ez alkalommal is egy megyei élvonalban szereplő csapatot, a Csongrád együttesét sikerült felülmúlni.

Tovább

Támadásból jeles a Szőreg ellen

A Hódmezővásárhelyi FC II. január 20-án, szombaton a Szőreg ellen folytatta a tavaszi felkészülést. A Vinnai – Bacsa tanítványok jó iramú mérkőzésen végül 8-4-es győzelmet arattak. A támadások az esetek többségében ültek, a védekezésben viszont akadtak pontatlanságok.

Tovább

Kiütéses győzelem a Bordány ellen

A Bordány SK ellen is remek formát fogott ki az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC. Szűcs Róbert a szerdai mérkőzésen is több próbajátékost tesztelt, a végeredménynek viszont ez úgy tűnik csak jót tett. 10-0-ra nyert második felkészülési meccsét az együttes.

Tovább

Csoportelső lett a HFC U13 ’B’

A megyei U13-as futsal bajnokság ’B’ csoportjának utolsó fordulójában sem talált legyőzőre Antal Krisztián csapata. A fiatalok Szentesen is hibátlanul teljesítettek, ezzel pedig megnyerték a B jelű kvartettet. Irány a megyei döntő!

Tovább

Egymás elleni meccsel indult a felkészülés

A Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapata és a megyei élvonalban érdekelt fiatalok is a héten kezdték meg a felkészülést a tavaszi szezonra.  A gárdák január 13-án egymás ellen játszottak felkészülési meccset, amelyet az NB III-as gárda nyert 7-0-ra.

Tovább

30 gól, 9 pont

Jól sikerült a megyei futsal bajnokság hazai fordulója a HFC U11 ’B’ csapat számára. A fiúk háromból három meccset nyertek, ráadásul átlagosan 10 gólig jutottak meccsenként.

Tovább

Három pontos kiruccanás

Az elmúlt hétvégén a megyei futsal bajnokságban szereplő HFC U11 ’A’ csapata is Apátfalván járt. A játéknap azonban nem alakult tökéletesen, a három meccsen, három pontot szereztek a fiatalok.

Tovább

4 pont Apátfalván

A legutóbbi futsal bajnoki fordulóban Apátfalván vendégeskedett a HFC U9 ’B’ csapata. Huszár Lajos tanítványai ez alkalommal 4 ponttal gazdagodtak.

Tovább