Városi Stadion

A klub a Hódmezővásárhelyi Városi Stadionban rendezi a mérkőzéseit, amely a város tulajdonában és kezelésében (HVSZ Zrt) van.

A TAO támogatási rendszernek, a Hódmezővásárhelyi Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítványnak köszönhetően a 2012-es évtől folyamatosan újult meg a városi stadion és környezete.

2012-ben a stadion teljes területét új kerítéssel vették körül, mindkét füves pálya automata öntözőrendszert kapott, világítással szerelték fel a 40×20 méteres műfüves pályát, a nagyobbik műfüves pályához mobil hangosító rendszert szereztek be és egy 124 fős mobil lelátót, továbbá korszerű eredményjelző került a center pályára.

2013-ban tovább folytatódott a stadion épületének felújítása. A déli szárny új padló- és falburkolatot kapott, kicserélték a nyílászárókat, megújult a gépészeti rész, az egykoron szolgálati lakásnak használt helyiségek átalakítása után korszerű mosoda-szertár komplexumot kapott a labdarúgóklub, míg az öltözőépület északi szárnyában történt átalakítás után mozgássérültek által is használható öltöző- tusoló-WC együttest alakítottak ki. A hátsó füves pálya újrafüvesítése megkezdődött.

2014-ben a létesítmény centerpályáján a teljes gyepszőnyeg megújult, valamint egy 60×30 méteres, villanyvilágítással ellátott műfüves edzőpálya került kialakításra. A szintén öntözőrendszerrel bíró hátsó füves pálya gyepszőnyeg felújítása és a villanyvilágítás kiépítése befejeződött így akár este is használható az edzőpálya.

2015-ben kezdődött meg a palánkos, világítással ellátott műfüves pálya felújítása, kibővítése. A 20X40 méteres pályát 44X64 méteresre bővítették ki. A felújítás során továbbá egy labdafogó-háló is került a pálya köré. Ezt követően készítették el a nagy műfüves pálya borításának cseréjét, illetőleg a labdafogó-hálót és a kerítést is kicserélték. A stadion öltözőinek bővítése is befejeződött. Az újszárny júniusra készült el, ahol öt új öltöző kapott helyet.

hfc_stadion_01

A stadionban a füves centerpálya 105 x 68 méteres.

hfc_stadion_02

A hátsó füves edzőpálya játéktere 105 x 68 méteres,amely világítással van ellátva.

hfc_stadion_03

A műfüves nagypálya 105 x 68 méteres,villanyvilágítással és 124 fős mobillelátóval van ellátva.

hfc_stadion_04

A közepes méretű műfüves pálya mérete 64×44 méter, amely villanyvilágítással van ellátva

hfc_stadion_05

A kis műfüves pálya mérete 60×40 méter, amely villanyvilágítással van ellátva.