Ötödik téli edzőmeccsén a negyedik győzelmét aratta szombaton a Hódmezővásárhelyi FC, amely ezúttal a Kiskunfélegyházi HTK-t verte 2-0-ra.
Ezúttal már újfent egy Bács-Kiskun megyei rivális várt a csapatra, jelesül a megyei I. osztályt féltávnál négy pont előnnyel vezető Kiskunfélegyháza. A mérkőzés első félidejében Tóth Attila szerezte meg a vezetést a hazaiaknak egy Marton Bencével való kényszerítő végén, majd a második felvonásban Slobodan Dordevic alakította ki a végeredményt, amint fejjel talált a hálóba Hauk Martin beadásából.

0530_02_hirek

A HFC legközelebb február 3-án a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendégeként lép pályára. Friss hír a gárdával kapcsolatban, hogy Faragó Béni ausztriai munkavállalás miatt elhagyta a társakat, így ő rá tavasszal már nem számíthat a szakmai stáb.

Felkészülési mérkőzésen:

Hódmezővásárhelyi FC – Kiskunfélegyházi HTK 2-0 (1-0)
HFC: Bordás – Tóth J., Tóth I., Markovic, Komáromi, Kökény, Szilágyi, Marton, Szabó Z., Tóth A., Mihálffy. Csere: Kovács (kapus), Dordevic, Hauk, Szabó D., Bartyik N. Vezetőedző: Major László.
Gólszerzők: Tóth A., Dordevic.

Major László: “Kicsit fáradtan és pontatlanul játszottunk a mai mérkőzésen, de úgy gondolom, hogy az utolsó két hétben frissíteni fogjuk a csapatot, és az első bajnokira már frissek leszünk.”

Forrás:szegedma.hu

Author: Szeri Csaba