post

Helytálltunk, de kicsit több volt a csapatban

A Hódmezővásárhelyi FC női felnőtt csapata Csongrád megyei II. osztályban a 7. helyen végzett.

Előzetesen a 4-5. hely valamelyikét tűztük ki célul, és utólag is az az igazság, hogy ennek a keretnek ez reális cél lehetett volna, de sajnos több mérkőzés sem úgy sikerült, ahogy szerettük volna.

A csapatunk 20 mérkőzésből 9 győzelemmel, 1 döntetlennel és 10 verséggel zárta a bajnokságot. Az 53 megszerezett gólunk a negyedik legtöbb a bajnokságban. Csapatunk támadója Jesenszki Dóra 17 találatával a góllövő lista 2. helyén zárt.

Keret: Albert Júlia, Badi Katalin, Balázs Csenge, Daraki Zsanett, Fehér Ágnes, Gábor Noémi, Gábor Mónika, Gugolya Bianka, Gyevi-Szabó Viktória, Hódi Katalin, Hrabovszki Adrienn, Jesenszki Dóra, Kispál Kitti, Kiss Beatrix, Mihály Edina, Orovecz Éva, Schneider Krisztina, Szabados Adrienn, Telek Tamara, Telek Vanda, Todoran Katalin, Tóth Zsuzsa

Házi góllövő lista:

Jesenszki Dóra 17 gól
Hódi Katalin 10 gól
Kiss Beatrix 7 gól
Szabados Adrienn 6 gól
Gábor Noémi 4 gól
Orovecz Éva 3 gól
Réczi Éva 3 gól
Telek Vanda 2 gól
Gugolya Bianka 1 gól

Mucsi Dénes: „Úgy gondolom, sokkal több van ebben a csapatban, mint amit a szezon során teljesített. Sajnos több olyan mérkőzés volt, ahol meghatározó játékosainkat nélkülözve kellett kiállnunk. Nagyon sok pozitívumot láttam a játékunkba mérkőzésről-mérkőzésre. Az is örömteli volt, hogy nem csupán egy játékos szerezte a góljaink nagy részét, hanem mindenki kivette ebből is a részét, ami mutatja a csapat erejét.”