A gólok döntöttek a megyei U13 futsal döntőben

A hétvégén játszotta le U13-as csapatunk a megyei futsal-bajnokság döntőjét.

Izgalmasan alakult a hétvége az U13-as megyei futsal döntőben. A négyes megmérettetésen a mieinken kívül az FK 1988 Szeged, az L-IT SZEAC és a Maros-menti UFC csapatai jutottak be. Előbbi három együttes 2-2- győzelmet szerzett, így a nap végére 6-6 pontot gyűjtöttek a csapatok – a sorrend így a gólkülönbségek határozták meg, ebben pedig voltak a HFC-nél jobbak. Végül a harmadik helyen zártuk ezt a kiírást.

Eredmények:

Maros-menti UFC – Hódmezővásárhelyi FC 1-3
Vásárhelyi gólszerzők:
Palócz Balázs (2), Buzás Richárd Zsolt

FK 1899 Szeged – Hódmezővásárhelyi FC 3-1
Vásárhelyi gólszerző:
Buzás Richárd Zsolt

L-IT SZEAC – Hódmezővásárhelyi FC 1-2
Vásárhelyi gólszerzők:
Győri Csanád, Benczik Zoltán István

A csapat tagjai: Hegyes Gergő, Maczelka Máté, Józsa Gergely, Benczik Zoltán, Buzás Richárd, Döme Brúnó, Marton Balázs, Török Levente, Hajduk Levente, Győri Csanád, Benk Gergely, Palócz Balázs, Herczeg Dávid, Tisza András (András sérülése miatt a döntőben ugyan nem tudott pályára lépni, de korábban minden mérkőzésen részt vett)
Edző: Bánfi Edvin

Nyilatkozat: “A fiúk küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, mindent megtettek azért, hogy minél jobb eredményt érjünk el. A körbeverések kapcsán mi is hat pontot szereztünk, mint az első, csak a rosszabb gólkülönbség miatt lettünk harmadikok, nem volt szerencsénk. Ráadásul az egész torna alatt sajnos a játékvezetők is eléggé beleszóltak a mérkőzések folyamatába, de nem lehet mindent erre fogni, hiszen azon a mérkőzésen rúgtunk négy kapufát is. Egyszerűen nem mentek be a helyzetek. Viszont minden elismerésem a gyerekeké, ennél már csak jobb lehet, hiszen már készülünk a nagypályára, a hétvégén már a Kecskemét ellen játszunk.”

Author: Szeri Csaba