A Paks II. érkezik a stadionba

A Paksi FC II-es csapatát fogadjuk vasárnap a soron következő NB III-as bajnokin.

Habár a Taksony elleni vereséggel indult NB III-as felnőtt csapatunk számára a tavaszi szezon, a legutóbbi fordulóban Dabason sikerült győzelmet szereznünk. Ráadásul jól szervezett védekezéssel és szép támadásokkal rukkolt elő együttesünk – ahogy Szűcs Róbert vezetőedző fogalmazott, végre csapattá érett a gárda. Erre az egységre pedig a Paks II. ellen is szükség lesz a hétvégén.

Vasárnapi ellenfelünk az eddigi két tavaszi meccsen egyetlen pontot gyűjtött – igaz pont az éllovas Szentlőrinc SE-t sikerült meglepniük. A meccset pedig semmiképpen nem vehetjük félvállról. A 11 pontos Paks 6 ponttal van mögöttünk, ha most kikapnak még távolabb kerülnek a bent maradás érő helyektől – de az is lehet, hogy az NB I-es keretből is lesznek játékosok, akik szerepet kapnak majd.

A pontokra persze nekünk is szükségünk van, esetleges győzelmünk rögvest 20 egységet jelentene, ami adott esetben akár jobb helyezést is eredményezhetne. Másrészt a sors fintora, hogy eddigi négy bajnoki győzelmünket mind idegenben szereztük, így hazai közönségünknek még adósak vagyunk egy hárompontos meccsel. Bízunk benne, hogy a hétvégén sikerül törleszteni.

A találkozó március 17-én, 15 órakor kezdődik a városi stadionban.

Author: Szeri Csaba