Peches mérkőzés a listavezető otthonában

Az NB III Közép csoportjában éllovas Szentlőrinc SE vendégeként lépett pályára a hétvégén NB III-as felnőtt csapatunk. Helyzetek sokaságát sikerült kidolgoznunk, a pontok mégis a hazaiaknál maradtak.

Az égiek ezen a mérkőzésen sem a mi kezünket fogták. Ezt pedig tulajdonképpen Turi Zsolt, a vendégek edzője is hasonló módon látta. Rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk és ordító ziccerek maradtak ki. Komáromi András, Besztercei Attila és Csordás Simon is lőtt úgy kapura, hogy a védőknek éppen, hogy sikerült menteniük a gólvonalról, de Balogh Gusztáv egy jól helyezett lövésénél is blokk mentette meg a hazaiakat.

A támadásaink és a helyzeteink megvoltak, a gólt viszont a Szentlőrinc SE szerezte meg. Az első játékrész hajrájában tudtak elrobogni a szélen, a beadásukra pedig Sili érkezett jól, aki a kapunkba bólintott.

A fordulás után is javarészt mi uraltuk a játékteret, a Szentlőrinc pedig inkább a védekezéssel volt elfoglalva. A védelem feltörése viszont nem sikerült, ráadásul Mezei Olivér véleményes második sárga lapja után emberhátrányba is kerültünk.

Nem a mi napunk volt, pedig az is lehetett volna.

NB III Közép csoport, 21. forduló

Szentlőrinc SE – Hódmezővásárhelyi FC 1-0 (1-0)

Szentlőrinc: Pacéka, Németh, Bodó, Havas, Hampuk, Hleba, Keresztes, Sili, Tihanyi, Nikic, Harsányi
Csere: Hajagos, Milikic, Nagy, Vojnic, Fenyvesi, Temesvári
Edző: Turi Zsolt

HFC: Krnács, Jankelic, Huszár, Komáromi, Bódai, Mezei, Katona, Csordás, Besztercei, Povázsai, Balogh
Csere: Varga, Szabó M., Hrabovszki, Darida, Vass, Kiss
Edző: Szűcs Róbert

Gólszerző: Sili

Kiállítva: Mezei

Nyilatkozat: „Az éllovas otthonában jól futballoztunk és ziccerek sokaságát dolgoztuk ki, csak egy kis szerencse kellett volna ahhoz, hogy három ponttal a zsebünkben utazzunk haza. Minden tiszteletem a játékosaimé!”

Author: Szeri Csaba