Döntetlennel kezdett az U12

Elkezdte a szezont az U12-es I. osztályú bajnokságban szereplő együttesnek. Gajda Lajos tanítványai nem kezdtek rosszul, végül azonban meg kellett elégedniük egyetlen ponttal.

Első élvonalbeli bajnoki meccsére készült a csapat, amely egészen jól is kezdődött, hiszen hamar kétgólos előnyt alakítottak ki a gyerekek. Krucsai Vendel későbbi sérülése viszont kissé megpecsételte a dolgokat, zavar keletkezett a gárdánál, aminek következtében előbb egyenlíteni, majd fordítani is tudott a vendég Orosháza.

Szerencsére a végén, a lefújás előtti percekben sikerült egyenlíteni nekünk is, így legalább pontos kezdést könyvelhettek el a fiatalok.

MLSZ U12 I. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Orosházi MTK-ULE 1913 3-3 (2-2)

HFC: Szántó, Horváth, Tóth, Krucsai, Mészáros, Kocsis, Oláh M., Vass, Vata
Csere: Mészáros, Oláh M. Z., Németh, Vígh, Cselovszki, Sarusi-Kiss
Edző: Gajda Lajos

Vásárhelyi gólszerzők: Krucsai, Oláh M., Horváth

Nyilatkozat: „Már a mérkőzés előtt egy csapat ijedt nyuszit láttam HFC mezben.  Borzalmasan meg voltunk illetődve az első igazi NB 1-es bajnoki mérkőzésünk előtt. Falfehér arcok és zavart tekintetek jellemezték a csapatot. Ennek ellenére remekül kezdtük a mérkőzést az ötödik percben már 2-0-ra vezettünk.  Ekkor azonban egy helyzet nélkül kapott gól, illetve Krucsai Vendi sérülése megzavarta a csapatot, s így az ellenfél a második félidő elejére megfordította az eredményt . Innen azonban már csak egy csapat volt a pályán. A saját magunknak ásott gödörből óriási szívvel és akarattal próbáltunk kimászni. Helyzet helyzetet követett, de csak egy perccel a vége előtt sikerült az egyenlítés .  Már a tavalyi szezon során is többször  kifejtettem, hogy amíg nem tudjuk legyőzni a saját  félelmeinket, addig mindig hátrányból kell minden egyes mérkőzést megvívni. Egy szerény képességű ellenfélnek ajándékoztunk egy pontot.”

Jók: Horváth Áron Krucsai Vendel Szántó Noel Kocsis Kevin

Folytatás szeptember 14-én Békéscsabán.

Author: Szeri Csaba