HFC U13: Szűk vereség az Orosházától

Az Orosháza ellen megkezdte az I. osztályú bajnokságot a Hódmezővásárhelyi FC U13-as csapata is. Marton Bence tanítványainak nem sikerült a pontszerzés, de a játék kép a jövőt tekintve bizakodásra adhat okot.

Nem várhatta könnyű helyzetből a szezonbeli első bajnokit a HFC U13-as csapata. A gárda kissé megfogyatkozott a tavalyihoz képest, néhányan eligazoltak, néhányan pedig úgy tűnik, ha egy időre is, de felhagytak a labdarúgással.

A fiúk ennek ellenére is a pontszerzés reményében léptek pályára és igyekeztek helyt állni. A vezetést a vendégek szerezték meg, kettővel is megléptek, ám a szépítés összejött és egy kis szerencsével talán az egyenlítés is meglehetett volna. Sajnos most nem így történt, így 2-1-es vendégsiker lett az Orosháza elleni meccs vége.

MLSZ U13 I. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Orosházi MTK-ULE 1913 1-2 (0-1)

HFC: Kalmár, Mácsár, Knapecz G., Czeroczki, Kürtösi, Hajduk, Knapecz Gy., Papp, Balogh, Füzesi, Nagy Á.
Csere: Nagy Zs., Schneider, Mucsi, Kopunovics, Simon
Edző: Marton Bence

Vásárhelyi gólszerző: Hajduk

Nyilatkozat: „A tavalyi nehéz szezon után, idénykezdet előtt is csak sokasodtak a problémáink. Volt, aki eligazolt és voltak olyanok is, akik remélem csak egy időre, de befejezték a labdarúgást. A mérkőzés összképét nézve a döntetlenre rászolgált volna a csapat. A gyakorolt taktikai elemeket igyekezett a csapat teljesíteni több-kevesebb sikerrel. Néha szép labdakihozatalokkal sikerült felépítenünk támadásokat, azonban nem igazán tudtunk az ellenfél védelme mögé kerülni a széleken. Jövő héten Békéscsabára látogat a csapat, ahol remélem sikerül javítanunk.”

Author: Szeri Csaba