Gyulán maradtak a pontok

Gyulán kezdhette meg a bajnokságot U19-es és U17-es csapatunk is. A pontszerzés sajnos egyik gárdának sem jött össze.

Elkezdődött a III. osztályú bajnokság az U17-es és U19-es csapataink számára is. Az első mérkőzést Gyulán rendezték, ahol a pontszerzés egyik korosztályban sem sikerült.

Az U17-eseknél mondhatni kiegyensúlyozott játék zajlott, ám a hazaiak szerencsés gólokkal végül otthon tudták tartani a pontokat, a vásárhelyi találatok pedig elmaradtak, 3-0-ra nyert végül a Gyula.

MLSZ U17 III. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Gyulasport Nonprofit Kft – Hódmezővásárhelyi FC 3-0 (2-0)

HFC: Pap, Borbás, Virág, Papp, Tóth I., Czuczi, Tóth L., Kovács, Szőke, Mucsi, Ciortea
Csere: Karácsonyi
Edző: Dezső Ferenc

Nyilatkozat: ”Kiegyensúlyozott első félidő után sajnos a második félidőben a hazai csapat szerencsés gólokkal a maga javára fordította a mérkőzést.”

A másik találkozón is hasonló volt a játék, az első félidőben nem sok különbség akadt a csapatok között, a hajrában viszont a Gyula vezetést szerzett, a fordulás után pedig megrúgták a másodikat is. A Vásárhely helyzete nem volt könnyű, hiszen Rostás Rolandot kiállították és sérült játékosunk is akadt, ráadásul a kispadon mindösszesen ketten ültek, így végül 9 emberrel fejeztük be a találkozót, amit 3-1-re a gyulaiak nyertek.

MLSZ U19 III. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Gyulasport Nonprofit Kft – Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-0)

HFC: Kekezovic, Bereczki, Faragó, Pacskó, Rostás, Balázs, Árgyelán, Friedl, Nagy, Kelemen, Paku
Csere: Almási M., Babcsán
Edző: Rostás Károly

Nyilatkozat: „Kiegyensúlyozott első félidőt követően a fordulás után a kiállítás megpecsételte a sorsunkat, illetve sérülés is, végül 9 fővel fejeztük be a mérkőzést, ami nagyban hozzájárult az eredmény alakulásához.”

Author: Szeri Csaba