Nem sikerült pontot csenni Csanyteleken

Pont nélkül maradt a megyei II. osztályban szereplő csapatunk a hétvégén. A Csanytelek megnyomta a mérkőzés elejét, nekünk pedig ez alkalommal nem ment a gólszerzés.

A felnőtt bajnokságokban számunkra kissé kedvezőtlenül alakultak a dolgok a hétvégén. A megyei I. és II. osztályban szereplő csapatunk egy időben játszott, így aztán a HFC-fakónál a szokásosnál kevesebben játszottak le, így második számú együttesünk sok ifistával állt ki a Csanytelek ellen. Ezt a hazaiak ki is használták és az első játékrészben három gólt vágtak. A fordulás után a mieink jobban bírták erővel és igyekeztek nyomás alatt tartani a hazai együttest, viszont minden hiába, a szépítés sem jött össze ez alkalommal. 3-0-ra nyert a Csanytelek.

Csongrád megyei II. osztály, 4. forduló

Csanytelek SC – Hódmezővásárhelyi FC 3-0 (3-0)

HFC: Nagy M., Bereczki, Gyuris, Dáni, Marton, Babcsán, Paku, Gyürki. Brizik-Bodrogi, Nagy A., Almási M.
Csere: Pacskó, Friedl
Edző: Vinnai István

Nyilatkozat: „Sajnos egyszerre volt a megyei I. osztályú időpontja, így a visszajátszó játékosoknak nem volt lehetősége nem volt játszani. Ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre, 6 ifistával álltunk fel és sajnos az első félidőben, amíg erőnléte volt az ellenfélnek három gólt rúgtak. A második félidőben hiába uraltuk a mezőnyt, sajnos a góllövés nem sikerült.”

Author: Szeri Csaba