Kicentiztük, de meglett a győzelem Mórahalmon

A múltkori kupameccs után most a bajnokságban is a Mórahalom vendégeként léptünk pályára. Ez alkalommal kicsit többet kell várni a győztes gólra, de sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Ha nem is villámgyorsan, de megszereztük a vezetést, Koncz Adrián a játékrész derekán talált be, majd a fiúk igyekeztek megszerezni a második találatot. A Mórahalom azonban nem adta könnyen magát, sőt a fordulás után ők egyenlítettek, egy szabadrúgást követően Szabadi Norbert talált be. Igyekeztünk taktikát váltani és még inkább a kapu elé szorítani az ellenfelet. Több gólhelyzetet is sikerült kialakítani, a győztes találat viszont a 92. percben esett meg, Huszár Gergő talált be.

2-1 lett a vége, így továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban.

Kevésbé örömteli hír, hogy Komáromi András megsérült és még az első félidőben cserélni kellett őt.

Csongrád megyei I. osztály, 4. forduló

Mórahalom VSE – Hódmezővásárhelyi FC 1-2 (0-1)

HFC: Varga, Tóth, Huszár, Komáromi, Bódai, Koncz, Mezei, Bartyik, Gyüre, Povázsai, Bürgés
Csere: Kandó, Rau, Mohácsi, Győrfi, Kiss, Rácz
Edző: Szűcs Róbert

Vásárhelyi gólszerzők: Koncz, Huszár

Nyilatkozat: „Igazából végig irányítottuk a játékot, sikerült megszereznünk a vezetést is, de sajnos nem sikerült a második gólt megrúgnunk, pedig azzal lezárhattuk volna a meccset. Így aztán ahogy lenni szokott a semmiből jött az ellenfél, egy pontrúgás után kaptunk gólt. Picit átszerveztem ezt követően a csapatot és odaszögeztük a kapu elé a Mórahalmot, úgy éreztem, hogy idő kérdése, hogy mikor rúgjuk a gólt. Ezt most a srácok nagyon kicentizték, hiszen a 92. percben találtunk be. Ennek ellenére úgy érzem megérdemelt volt a győzelem, nem pedig szerencse kérdése, de hamarabb le kell zárni az ilyen mérkőzéseket.”

Author: Szeri Csaba