Huszár Gergő három pontra számít a Dorozsma ellen

Kiskundorozsmán lép pályára ma 15 órától a megyei élvonalban szereplő csapatunk. Huszár Gergőt kérdeztük a várakozásokról, a szezonról és a SZVSE elleni elvesztett rangadóról is.

Mit gondolsz a SZVSE ellen mi nem működött, mi vezethetett a vereséghez

Úgy éreztem, hogy nem tudunk úgy teljesíteni, mint az előző fordulókban. Az elején kihagytuk a helyzeteket, ami döntő egy ilyen rangadón, és olyan egyéni hibákból estek a gólok, ami megyei szinten sem megengedett. Tanulópénznek jó volt, a fiataloknak viszont, ha komoly célokat akarunk elérni, ez a mentalitás és játék kevés lesz. Remélem, mindenki idejében észbe kap és visszatér a helyes útra.

Hogy látod a Kiskundorozsma elleni esélyeket?

Dorozsma ellen mindenképpen a 3 pont az elvárható eredmény. Nem ismerem a Dorozsmát játékosok szempontjából, de biztos nem lesz könnyű. Ha viszont nyugodtan, szervezetten játszunk, akkor nem lehet gond a hétvégi mérkőzés. Mindenképpen győzelmet várok!

A szezont, hogy értékeled? Hogy látod az esélyeket, mi lehet a cél az őszi időszak végére?

A szezon felére a cél az, hogy minimum a dobogón legyünk, és hogy az összes kötelező meccset meg tudjuk nyerni. A fejlődés látszik a csapaton, viszont én úgy gondolom, mindenkinek fel kell nőni ahhoz, hogy itt vannak célok, és ezáltal van “teher”, meg kell tanulni ezt kezelni és a fontosabb meccseken is teljesíteni kell.  Fogékony a keret a munkára és úgy gondolom, hogy szép eredménnyel zárjuk majd a félszezont.

Ma 15 órától tehát a Kiskundorozsma vendégeként lép pályára megyeegyes felnőtt csapatunk!

Hajrá Vásárhely!

Author: Szeri Csaba