Sima pontszerzés Dorozsmán

A Kiskundorozsma vendégeként lépett pályára szombaton a HFC megyei élvonalban szereplő csapata. A fiúk jó játékkal rukkoltak elő és 4-0-ra megnyerték a találkozót.

Meglett a kötelező győzelem. A Szegedi VSE ellen ugyan botlott a csapat az előző fordulóban, most azonban úgy tűnik minden visszabillent a helyére. A Kiskundorozsma vendégeként magabiztos játékot mutattak a fiúk, ráadásul a helyzetkihasználás, ha nem is volt 100%-ban tökéletes, négy gólt eredményezett, ami elég volt a győzelemhez.

Az első félidőben kétszer sikerült megrezgetni a hálót a vendégek kapujában. Előbb Bata Kristóf talált be, aki első vásárhelyi meccsét játszotta. Kristófot az átigazolás utolsó pillanatában szerződtettük, a játékengedélye most érkezett meg, így most tudott először pályára lépni. Góllal hálálta mega lehetőséget. Nem sokkal később pedig Bódai Dániel is villant. A kétgólos előny a félidőben biztatónak tűnt, ezt az érzést pedig csak tovább növelte a fordulás után gyorsan megszerzett Huszár Gergő gól.

A folytatást ugyan újabb kimaradt helyzetek jellemezték, ám a végére jutott még egy vásárhelyi találat. Rostás Roland alig néhány perccel azután, hogy beállt, betalált, így 4-0-s sikert arattunk idegenben.

Október 12-én, 15 órától az Újszeged ellen, már hazai pályán folytatódik a bajnokság.

Csongrád megyei I. osztály, 8. forduló

ESK Kiskundorozsma – Hódmezővásárhelyi FC 0-4 (0-2)

HFC: Kandó, Rau, Tóth, Huszár, Szabó, Bódai, Bata, Koncz, Gyüre, Povázsai, Bürgés
Csere: Varga, Mohácsi, Kiss, Rostás, Rácz
Edző: Szűcs Róbert

Gólszerzők: Bata, Bódai, Huszár, Rostás

Nyilatkozat: „Tulajdonképpen az első félidőben lerendeztük a dolgokat. Ezt követően próbáltuk a begyakorolt figurákat, amelyek nem teljesen működtek jól, de azért a második félidőre is jutott gól. Összességében elégedett vagyok, magabiztos volt a dolog és nem fért kétség ahhoz, hogy melyik a jobb csapat. Talán egyénileg egy-két játékostól kicsivel többet vártam, de elfogadható volt a játékunk.”

Author: Szeri Csaba