Utolsó bajnoki meccsünket játsszuk hazai pályán

Végéhez érkezett az őszi szezon a labdarúgó megyei élvonalban. Csapatunk szombaton 13:30-tól utolsó hazai bajnoki meccsét játssza a szezon első felében. A Székkutast fogadjuk a városi stadionban.

Habár a mostani, 13. forduló az utolsó a bajnokságban, nekünk még lesz pótolni valónk, a Bordány elleni meccsünk, a 6. körben elmaradt, ezt a találkozót november 17-én pótolhatjuk idegenben. A most szombati, Székkutas elleni viszont az utolsó bajnokink lesz hazai pályán.

A papírformát elnézve sima hazai győzelemre számíthatunk, a Székkutas ugyanis eddig nyeretlen a szezonban, 7 lőtt gól és 36 bekapott találat a mérlegük. Igaz balgaság volna a részünkről leírni az ellenfelet, mindenképpen koncentrált játékra lesz szükség. Ez alkalommal Bürgés Balázzsal beszélgettünk.

Picit kanyarodjunk vissza a Makó elleni meccshez? Milyen volt az a találkozó, hogy értékelnéd, a te góloddal szereztünk vezetést, igaz hamar egyenlített a Makó.

Nagyot küzdött a csapat, ezért sajnálom azt a mérkőzést. Ha egy kicsit is elhisszük 0-1-es vezetésnél, hogy nyerni tudunk, akkor nem kaptunk volna perceken belül választ, és megnyerjük a meccset. Ezúttal is szeretném megköszönni a szurkolóinknak. hogy eljöttek és így, rangadóhoz méltó hangulattal és szurkolással zajlott le a mérkőzés.

Talán kötelezőgyőzelemként lehet a Székkutas elleni meccsre tekinteni most hétvégén, de mit gondolsz mi az, amire különösen figyelni kell, hiszen ezek a könnyűnek tűnő meccsek néha, akár igen nehézzé válhatnak.

Egy percre se szabad egyetlen ellenfelünket se lebecsülni, sokszor az ilyen meccsek a legnehezebbek. De természetesen szeretném, hogy a csapat remek formáját tovább vigye és nyerni tudjunk.

Hogy értékeled a csapat eddigi teljesítményét?

Remek félszezont futottunk és remélem, ez a lendület kitart az utolsó két mérkőzésre is. Egy csapattá értünk, mindenki küzd egymásért, erről szól a futball.

Author: Szeri Csaba