A Bordány ellen zárjuk az őszt

A megye élvonalban szereplő csapatunk utolsó bajnokijára készül, vasárnap a Bordány ellen játszunk.

Még a 6. fordulóban elmaradt, Bordány SK elleni meccsünket pótoljuk vasárnap. Akkor a Magyar Kupa forduló miatt halasztottunk, ahogy a Makó és a Szegedi VSE is. A tabellát vizslatva úgy tűnik, hogy a mieinknek lesz a legnehezebb dolguk, hiszen a Bordány habár majd 10 egységgel kevesebbet gyűjtött az éllovasoknál, a tabella 4. helyén áll.

Szerencsére azonban az előző héten nagyarányú győzelemmel hangolhattunk az őszzáró meccsre.

„A Székkutas elleni mérkőzésre is komolyan készültünk. Tudtuk, hogy tömörülni fognak és kreatív játékra lesz szükség, hogy meg tudjuk őket bontani hátul Minden egyes alkalommal, amikor lehetőséget kapok a mestertől, igyekszem a maximumot kihozni magamból és góllal bizonyítani. A legfontosabb az volt, hogy le tudjuk hozni a mérkőzést kapott gól nélkül. Azt gondolom, hogy a szurkolók élvezetes és jó meccset láthattak” – fogalmazott Mohácsi Ozmin, aki mesterhármassal vette ki a részét a 9-0-s sikerből.

Játékosunk az őszzáró összecsapáson már nehezebb csörtére számít.

„Nehéz, brusztolós meccsre számítok, jó csapat a Bordány. A bajnokságban mindenki a Makó-SZVSE-Hódmezővásárhely triót akarja elcsípni, így egy percig sem lesz könnyű mérkőzés, de természetesen szeretnénk három ponttal hazatérni. Ha Bordányban is nyerni tudunk, akkor azt gondolom, hogy jó félszezon lesz mögöttünk.”

Vasárnap 13 órától lépünk pályára idegenben.

 

Author: Szeri Csaba